Widok

V.B

to twój text :
Musisz pokochać Wielkiego Brata. Nie wystarczy go słuchać, trzeba go kochać.
o co tobie tak dokładnie chodzi ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stworek i Agentka

A może Curie-Skłodowska też !?!?!
To było do przewidzenia. Ja już to gdzieś słyszałem.
Wyginą. Jak mauty.
No tak, zwyczajnie.
Pozostanie partenogeneza.
Na porządku dziennym (i nocnym)

Dla tych, co dyskutują o seksie... ;)

Może ktoś chce qpić? Można wykorzystać także do celów seksualnych (24h/dobę) ;P
Niestety, aukcja już się zakończyła. Ale nikt nie qpił ;) Może sprzedający wystawi jeszcze raz ?
W każdym razie - polecam sprawdzenie podanego linku... ROTFL

Romeo

chyba ktoś komuś zrobił podłe świństwo...
Ciekawe czy "przedmiot" licytacji miał jakiekolwiek o niej pojęcie... czy na przykład wiedziała cała klasa, oprócz niej. Znając sposób postępowania niektórych ludzi, to całkiem prawdopodobne.

Bilbo

uufff...! no nie. co za konkret.
ale dobra, zapracowany czlowieku. zapisz w grafiku kiedys aby wcisnac /send/ w skrzynce do mnie.
pozdrawiam Cie slonecznie :-)

Romeo,

Słyszałam już o podobnych pseudo dowcipach...
Ciekawe dla kogo było to śmieszne?Popieram opinię Stworka.

Podążając za przykładem Stworka:

głask, głask, głask...

xxx

ależ te głaski były jak najbardziej przeznaczone dla Ciebie i Ciebie wyłacznie...
Czerwieni nie noszę, więc wymiotuj na coś w innym kolorze, jeżeli Ci to oczywiscie nie przeszkadza..;)

xxx

Co mam zrobic zebys przestal mnie obrazac?
Wejsc ci w tylek?

xxx

a to coz?
Cien czarnych skrzydel Aniola Zemsty?

Brandywine, Zwierz

Odmiennie definiujecie pustkę i próżnię oraz różnice, które między nimi występują. JEŻELI przed zadaniem przeze mnie pytania nie przemyśleliście kwestii różnic pomiędzy pustką i próżnią to Wasze wypowiedzi stanowią psychiczne racjonalizacje Waszych wcześniejszych tez.

Brandywine

Nie zgodziłem się na przyjęcie pkt-u widzenia z perspektywy żadnej dyscypliny naukowej ani żadnej jej części – byłoby to sprzeczne z zasadą naukowości: obiektywizmu. Używam j. naukowego, interdyscyplinarnego, takiego jaki powstaje w obrębie cybernetyki a nazywany jest operacyjnie metajęzykiem. Potępianie przez Ciebie tego, że używam argumentów, które wchodzą w zakres różnych dyscyplin świadczy o tym, że nie zależy Ci na dociekaniu prawdy ale na werbalizacji wiedzy z danej dziedziny (rachunku nazw). Powołujesz się na dokonane klasyfikacje nazw i cech zamiast samemu dążyć do prawdy – to że ktoś coś jakoś zaklasyfikował nie oznacza, że jest to poprawne. Ja weryfikuję to co zostało napisane a nie cytuję tego bezkrytycznie, tak jak Ty. Obecnie istniejące języki są zbyt niedoskonałe by opisywać rzeczywistość na wyższym poziomie ogólności w sposób pozwalający na wytworzenie spójnego systemu naukowego. Moim zadaniem jest wytworzenie takiego języka, który pozwalałby na powstanie spójnego światopoglądu naukowego dzięki pracy aplikacji komputerowej. W zbiorze „ludzie” są podzbiory „człowiek” co narzuca istnienie podobieństw pomiędzy desygnatem nazwy „ludzie” i desygnatem nazwy „człowiek”.

Zwierz

Określanie jako puste czegoś co jest pełne jest błędem logicznym. Sformułowanie „pusty twardy dysk” to kolokwializm – poprawne stwierdzenie to „twardy dysk bez danych”. To analogiczny błąd jak twierdzenie, że szklanka jest pusta, gdy nie ma w niej płynu a znajduje się w niej mieszanina gazów (powietrze).

xxx

Widze ze sporo o mnie wiesz...
A tak na marginesie - to, jak traktujesz swoich rozmowcow, bez wzgledu na pobudki dla ktorych to robisz, nie rozni sie niczym od zachowania, ktore w taki sposob krytykujesz.
Mozesz sie chowac slowami typu "ja wam tylko pokazuje jak to jest", ale te slowa to klamstwo. Ktorym mamisz zarowno nas, jak i siebie samego.

podziwiam Twój wybiórczy daltonizm i uprzedzenia w stosunku do rdzennych mieszkańców Ameryki północnej...

xxx

To znaczy ze jestes najlepszym, idealnym sedzia i doskonale wiesz kto "jest smieciem", a kto nie. Osadzanie to z tego co zauwazylam jest nastepujace: "Krytykuje mnie? A to smiec!" Dokladnie jak Kiwdul. Znam ludzi, ktorych wymieniles, wiekszosc z nich osobiscie i mam na ich temat bardzo dobre zdanie.
Ponadto nie widze w potrzeby, dla ktorej mialabym sie zmieniac w kierunkach, ktorych sama nie uznam za stosowne. Kierunki uwazane za stosowne przeze mnie i przez ciebie najwyrazniej sporo sie roznia. W sumie moglbys, tak dla odmiany od zapachu koncowych etapow trawienia, ktorym nasaczasz tu powietrze, napisac jakie kierunki rozwoju uwazasz za sluszne. No dalej: "Jaka chcialbym widziec Stworka"... Nie wstydz sie, z checia przeczytam.

xxx

Radziłabym czytać więcej beletrystyki - wzbogacisz słownictwo...

:D

...doskonale.
Mowie o artykule kryjacym sie pod linkiem, a posrednio rowniez o ludzkiej pomyslowosci...

Aube

Beletrystyką?
Bohatera?
No coś Ty...

Chyba

muzeum Ferrari okaze sie jednak dla wiekszosci bardziej atrakcyjne niz Maroko :(((((

mentat

Pasuje Ci dzien i godzina?

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (230 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry