Aranżacje kuchni VEGA

Meble kuchenne Zabudowy, meble na wymiar Salony meblowe

Gdańsk, Czerwony Dwór Targowisko Zielony Rynek pawilon 33

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wojciech - opinia wątek zamknięty Polecam firmę Vega, przede wszystkim solidna firma, dotrzymuje terminu....
~Wojciech
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 9 sierpnia 2021

Sam Jones - opinia wątek zamknięty Skandaliczna jakość produktów. Reklamacja nieuznana i klienta mają w nosie....
~Sam Jones
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 24 listopada 2020

Anna K - opinia wątek zamknięty Zdecydowaliśmy się na firmę i nie żałujemy . Meble wyglądają naprawdę ładnie...
~Anna K
-

dodano: 29 września 2020

Tomasz - opinia wątek zamknięty Meble wysokiej jakości , solidnie i terminowo . Polecam kuchnia wyszła pięknie .
~Tomasz
-

dodano: 15 lipca 2020

Kinga - opinia wątek zamknięty Fajne meble i niedrogie. Nowoczesny wygląd i niezłe wykonanie. Obawiałam się...
~Kinga
-

dodano: 12 maja 2020

Lukasz - opinia wątek zamknięty nie polecam! Wysokie ceny plus slaba jakosc mebli i obslugi Firma bazuje na...
~Lukasz
-

dodano: 21 kwietnia 2020

Solidna firma wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z zabudowy kuchni. Wlasciwie od momentu wejscia do...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 lipca 2018

meble kuchenne wątek zamknięty Nowoczesne i bardzo ładne meble kuchenne. Firma profesjonalna. Miłe i fachowe...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 stycznia 2018

Kuchnia rewelacja wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z podejścia fimy do klienta , stosunek jakości do...
~Daniel
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 stycznia 2016

Meble Olivia Soft- białe wątek zamknięty Minęło pół roku od kiedy jestem niezmiennie zadowoloną posiadaczka nowych...
~Millena W.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 stycznia 2016

Bardzo, bardzo polecam wątek zamknięty Nie mieliśmy oszałamiająco dużo środków na kuchnie, wiec za te kwotę, która...
~J.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 grudnia 2015

Spokój, wątek zamknięty Kuchnia wyszła super i jest optycznie większa. Firma oferuje pomoc...
~CF_Max
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 lutego 2014

Aranżacje kuchni VEGA wątek zamknięty Obsługa i kontakt z klientem wzorowy. Bardzo róznorodna i w dobrym smaku...
~Ewa
-

dodano: 11 lutego 2014

Jacek - opinia wątek zamknięty Zamówilismy meble kuchenne w firmie Vega i jesteśmy bardzo zadowoleni....
~Jacek
-

dodano: 29 stycznia 2014

Szczerze polecam! wątek zamknięty W studiu Vega zaprojektowaliśmy oraz zamówiliśmy kuchnię. Pani Alicja...
~Bartłomiej Sadowski
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 25 października 2012

Polecam !!! wątek zamknięty Witam. Firma godna polecenia,fachowe doradztwo,pan z stoiska bardzo...
~Paulina
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 12 czerwca 2012

polecam wątek zamknięty firma taka sobie, ale ratuje ją ekipa składająca meble. polecam. w sumie...
~tomek plata
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 grudnia 2011

Polecam! wątek zamknięty Zanim zdecydowalismy się na wybór właściwej firmy zapoznalismy sie z ofertą...
~Anna
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 stycznia 2011

fachowa i kompetentna obsluga wątek zamknięty Polecam wszystkim tą firmę i zakupy u nich. Fachowa obsługa i świetne...
~klientka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 maja 2010

Jestem zadowolona wątek zamknięty Spodobała mi się ekspozycja mebli i zamówiłam wizytę projektantki. Projekt...
~Wioletta
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 10 grudnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
23

23

wątków

do góry