Widok
VG
Jestem zachwycona zarówno jakością usług świadczonych w tym studiu, jak też różnorodnością zabiegów, którym można się w nim poddać, a jeśli chodzi o obsługę - to tutaj brakuje mi wprost słów. Panie prowadzące to studio stwarzają nieprawdopodobną atmosferę - zawsze uśmiechnięte, dające odczuć, że jesteś tym jedynym, wyczekiwanym klientem. Mając mnóstwo kompleksów przychodząc do tego studia, po pierwszym już czułam się absolutnie odprężona, wręcz wyzwolona z nich. Polecam z całą odpowiedzialnością zwłaszcza tym paniom, które obawiają się, z racji swojego wyglądu, tego rodzaju zabiegów. Ćwiczenia na maszynie spalającej tłuszcz są rewelacyjne, czuje się po nich rzeczywiście ogromną energię, przekładającą się nie tylko na ciało, ale i na psychikę. Ale szczytem wszystkiego są masaże. Godzina relaksu w rękach Pani masażystki to... to się nie da opowiedzieć, to po prostu trzeba przeżyć. Skończył mi się niestety pakiet zabiegów (to ten jedyny mankament - finansowy), ale już sobie obiecuję być tam przynajmniej raz lub dwa w miesiącu, bo naprawdę warto. Gorąco zachęcam.
Moja ocena
Day Spa (Studio Sylwetki)
kategoria: Modelowanie sylwetki
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: 6
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 6
5.7
* maksymalna ocena 6