Widok

VOUGE - TRAGEDIA

Kiedy pierwszy raz trafiłam do salonu w celu zapoznania się z ofertą zostałam bardzo rozczarowana!!! Chciałam dowiedzieć się ile kosztuje farbowanie włosów ale pani sama za bardzo nie wiedziała i gubiła się w tym co mówi stwierdziła,że to zależy - ale od czego pytam się, nie rozumiem takich odpowiedzi bo albo ma się cennik albo się ceny wymyśla z głowy. Jak spytałam jakiej firmy są farby, których używają to usłyszałam,że zagraniczne. Moim zdaniem w taki sposób nie traktuje się klienta,po prostu MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak ja byłam umówić się na próbną fryzurkę i makijaż przedślubny to zostałam bardzo miło potraktowana i poinformowana o wszystkim. Zobaczymy jakie będą efekty :)
image
Kobietki , jeśli macie ochotę być potraktowane tak to powinno wyglądać zapraszam! Wykonuję zabiegi kosmetyczne w zaciszu domowym :)
pedicure
mikrodermabrazja
depilacja
peeling kawitacyjny

itd. proszę pisać na maila mikrodermabrazjagdynia@wp.pl udzielę informacji cenowych i innych .
jeżeli ma pani ochote pofarbowac włoski lub ostrzyc to zapraszam mam tanie usługi np farbowanie 12 zł,strzyżenie 12 zł dojeżdżam do domu klienta

Inne tematy z forum Obłuże

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

do góry