Widok

VW Multivan warto?

Witam potrzebuje dużego busa, w miarę taniego w eksploatacji oraz wytrzymałego. Głównie chodzi mi o niemiecką markę co możecie mi polecić?

Ktoś pomoże?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nowy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"potrzebuje dużego busa, w miarę taniego w eksploatacji oraz wytrzymałego. Głównie chodzi mi o niemiecką markę "
-zapomni ,o niemcach przy rocznikach pow 2012 roku...,psuja sie od stania,sprintery nie wytrzymuja 90k km padaja wtyrski ,turbiny skrzynie,jak potrzebna "swiniarnia" do przewozenia towaru lepiej szukac wlocha lub francuza (tanie w utrzymaniu,serwis tez ujdzie cenowo i bardziej trwale niz niemiecki syf z merca lub vw)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sama prawda, nowe Mercedesy i VW padło jak ich mało. U znajomego w firmie sprinter nie wytrzymał 100000 km i padł silnik + nagminne awarie turbiny. A co do starych mercedesów to ten którym ja jeżdżę ma zrobione ponad pół miliona i nie widział mechanika na oczy oprócz oczywiście napraw podstawowych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mam opla z 95r i mam nastukane ok500tys i chodzi jak strzałeczka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Motoryzacja

BMW DOBRY MECHANIK (39 odpowiedzi)

SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO KTORY ZNA SIE NA MARCE BEZ SCIEMY NAJLEPIEJ Z GDYNIA I SOPOT DZIEKI

Elektryk samochodowy / diagnosta (4 odpowiedzi)

Szukam mechanika / elektryka samochodowego / diagnosty, który podłączy mi auto pod komputer i...

Wynajem długoterminowy samochodów (23 odpowiedzi)

Jakie firmy zajmujące się wynajmem długoterminowym polecacie? Nie ukrywam, że nie mam dobrych...

do góry