Widok

Valmont

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Cześć po pierwsze valmoncie jest okropne jedzenie co chwile zmienia sie załoga co oznacza ze lokal się nie szanuje,zamawiałam ostatnio potrawę na początku zeszłego miesiąca była super teraz zamawiałam tą samą i była okropna nie do zjedzenia,A tak to jak byłam w lokalu to z ciekawości obserwowałem co dzieje sie na kuchni i co zauważyłam jedzenia z PACZEK to mnie z szokowało MASAKRA Nikomu nie polecam tego juz jedzenia nie wiadomo ile w tych paczkach to jedzenia tam leży albo jeszcze jedna beka patelnie wiolo fikcyjne maja do wszystkiego to znaczy do smażenia i podgrzewania zup niezła MASAKRA. a po drogę Totalny tam jest bałagan wszystko brudne nie wiem jak można w tym lokalu się stołować po tym co tam widziałam jak BĘDZIECIE W LOKU TYM ZAMAWIAĆ SPÓJRZCIE NA SAM PIEC OD PIZZY I POMYŚLCIE CO MOŻNE BYĆ NA KUCHNI hAAA WIELKI SYF.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie zgodzę sie z powyższą wypowiedzią jestem stałą klientką valmont od stycznia tego roku (byc moze zmienił się kucharz? - nie wiem) jedzenie bardzo dobre! szczerze polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jest do d*py, nie dość, że trzeba ponad godzinę czekać zanim dowiozą to jeszcze niedobre, i tak jest za każdym razem jak stamtąd zamawiam, a robię to od czasu do czasu z nadzieją, że coś się zmieniło. Nie polecam!!!!!!!!!

wypowiedź zmoderowana ( 2011-04-20 14:52:56)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
skoro raz ci nie smakuje to po co wkolko tam zamawiasz,teraz tego szit zarcia w naszej okolicy jest od groma,zarcie bylo dosc dobre w Monroe ale jak sie zmienila ekipa to kawalki kurczaka na pizzy policzylem w kilka sekund,bieda az piszczy w tych beznadziejnych pseudo barach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Monre bieda,Valmont jedzenie mega nie smaczne,najlepsza jest pizzernia przy kościele Boboli (nie pamiętam nazwy) i Tino
ibis na pogórzu jest bardzo dobry, dobra tez jest pizzeria w miejscu maestro teraz nie wiem jak sie nazywa
VITO przy Boboli najlepsza potwierdzam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
potwirdzam ale babka robi lepszą pizze
wlasnie wczoraj jadlem w vito,szalu nie ma pizza taka sobie i malo dodatkow
VITO DOBRA PIZZA
Dla mnie zdecydowanie najlepsza Jolo...zresztą, wiadomo każdy ma inny gust. Na Valmoncie też się przejechałam... A Vito jest bez szału. No i zawiodłam się ostatnio na da Grasso. Na śląskiej kiedyś jadłam i super, a tu taka słaba była.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Obłuże

mieszkania przy jantarowej (11 odpowiedzi)

Drodzy Gdynianie, planujemy z mężem przeprowadzkę do Gdyni i zauważyłam, że przy ul. Jantarowej...

do góry