Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wesele wątek zamknięty moje wesele w VE było cudowne. Jedzenie wyśmienite,obsługa profesjonalna,sala...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 listopada 2014

Super wesele wątek zamknięty Pisze bo nie mogę zgodzić się z komentarzem Pana Arka,byłam na weselu we...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 stycznia 2014

Wesele wątek zamknięty Jedzenie ok, ale jadlem lepsze. Wnetrza - ładne. Najsłabszym punktem programu...
~Arek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2013

bardzo fajny hotel - inny niż wszystkie wątek zamknięty polecam hotel we Wrzeszczu, nie wiedziałem , że jest tam taki obiekt!Jedzenie...
~Jankes
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 31 grudnia 2011

beznadzieja wątek zamknięty Rozczarowanie to dobre słowo aby określić ville eva.Ceny wygórowane co do...
~pago
-

dodano: 28 grudnia 2011

OSZUST Z HISZPANI!!! wątek zamknięty Witam, Jeżeli kto kolwiek chciałby zarezerwować w tym miejscu sale bądz...
~Niezadowlony gość.
-

dodano: 21 września 2011

Polecam wszystkim którzy chcą spędzić miło czas w gronie najbliższych wątek zamknięty Już po raz kolejny zorganizowałem w Villi Eva moją rocznicę ślubu. Jak...
~Sławek
-

dodano: 26 lipca 2011

Niezadowolony klient - opinia wątek zamknięty Niestety nie polecam owej restauracji, byłem wręcz niezauważony. Obsługa...
~Niezadowolony klient
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 stycznia 2011

nie zbyt przyjemnie wątek zamknięty zupełnie nie czuliśmy atmosfery tego pensjonatu, niby ok ale tak nerwowo i...
~zbych
-

dodano: 6 grudnia 2010

Kiepska obsługa wyśmienite jedzenie. wątek zamknięty Jedzenie wyśmienite, czegoś tak dobrego dawno nie jadłam, ale mam...
~mieszkanka Sopotu
-

dodano: 26 września 2010

Adi - opinia wątek zamknięty Bardzo dobra kaczka (ziemniaków mogło być więcej), krem brulle też znakomity,...
~Adi
-

dodano: 25 września 2010

polecam wątek zamknięty Miła atmosfera, profesjonalna obsługa na najwyzszym poziomie i raj dla...
~smakoszka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 marca 2009

Miło i komfortowo wątek zamknięty Wizyta w Gdańsku, delegacja. Jedna noc spędzona w VE. Z czystym sumieniem...
~Ł.B.
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 26 listopada 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13

13

wątków

do góry