Widok
Villa Mirador
Villa Mirador powstaje w prestiżowej dzielnicy Gdyni, w Orłowie. Okolica jest spokojna - zabudowana domami jednorodzinnymi i niewielkimi budynkami wielorodzinnymi.
Bliskie sąsiedztwo terenów zielonych, takich jak Trójmiejski Park Krajobrazowy czy Klif i molo orłowskie zapewniają dodatkowy komfort.
Lokalizację cechuje brak punktów usługowych w bezpośrednim sąsiedztwie, a jednocześnie ...
przeczytaj więcej o inwestycji
Bliskie sąsiedztwo terenów zielonych, takich jak Trójmiejski Park Krajobrazowy czy Klif i molo orłowskie zapewniają dodatkowy komfort.
Lokalizację cechuje brak punktów usługowych w bezpośrednim sąsiedztwie, a jednocześnie ...
przeczytaj więcej o inwestycji
Też myślałem o zakupie tu mieszkania T33 fajnie to opracowali , ale grzebią się strasznie niby I kwartał 21015 , a prawie nic nie ma , wykonawca firma Kessel ponoć nie płaci wykonawcą , a deweloper hmm ... też otarła się o syndyka masy up. wiec wpłacanie kasy zanim nie będzie w stanie surowym zamknietym - ryzykowne
nie warto
do czasu, aż to zbudują i co ważniejsze - dopuszczą im to do użytkowania. Jak już to wszystko będą posiadać to wtedy warto sprawdzić hipotekę, bo sposób w jaki prowadzony jest ten biznes daje wiele do myślenia. Myślę o prędkości budowania jak i opiniach o firmie wykonawczej. Co zabawne zdjęli ze strony inwestycji informacje o postępie prac....
ciekawa oferta, fajne miejsce
fajne miejsce, spokojna okolica, ale wszędzie blisko, zaraz obok Klif, też się zastanawiam nad kupnem, nie przeraża mnie firma budująca,
mam mieszkanie w kamienicy Sopocie, którą też budowała ta sama firma, oddany budynek bardzo ładny, z zagospodarowaną zielenią wokół, na pewno wyróżnia się wśród szarej zabudowy wokół, wynajmuję to mieszkanie i cieszy się dużym powodzeniem, widziałam wizualizację i myślę że tutaj będzie podobnie,
Opinie chyba piszą jacyś ....zazdrośni?
mam mieszkanie w kamienicy Sopocie, którą też budowała ta sama firma, oddany budynek bardzo ładny, z zagospodarowaną zielenią wokół, na pewno wyróżnia się wśród szarej zabudowy wokół, wynajmuję to mieszkanie i cieszy się dużym powodzeniem, widziałam wizualizację i myślę że tutaj będzie podobnie,
Opinie chyba piszą jacyś ....zazdrośni?
słabe
1) wjazd na inzynierska z centrum to porazka, zwlaszcza w godzinach szczytu
2) niby orlowo, ale za torami... same domki, stare, nie oszukujcie sie ze w gdyni ludzie pala w takich domkach gazem..., zimą nie przewietrzycie mieszkania..
3) niby wszystko blisko ale do komunikacji nachodzic sie trzeba..
2) niby orlowo, ale za torami... same domki, stare, nie oszukujcie sie ze w gdyni ludzie pala w takich domkach gazem..., zimą nie przewietrzycie mieszkania..
3) niby wszystko blisko ale do komunikacji nachodzic sie trzeba..
Czy to fajna oferta
Niestety firma która buduje to inwestycje nie płaci podwykonawcom dla tego też mają opóźnienia w skończeniu ,kiedyś skończą jak zmienia wykonawcę a inwestor to kolega pana jacka a pan Jacek jest zastępcą prezesa w mb development wiec n
Wszystko do jednej kasy a na koniec zgarna kasę i wyjadą w pi*du a ludzie zostaną ręka w nocniku odradzam zakupu
Wszystko do jednej kasy a na koniec zgarna kasę i wyjadą w pi*du a ludzie zostaną ręka w nocniku odradzam zakupu