Widok
Villa Monaco
Kamienna Góra to jedna z najbardziej prestiżowych i najstarszych dzielnic w Gdyni. Tu, przy urokliwej uliczce powstała Willa Monaco.
Trzykondygnacyjny, kameralny budynek wyposażony został w system inteligentnego domu, który troszczy się o bezpieczeństwo i wygodę mieszkańców. Standard wykończenia budynku i poszczególnych lokali przewiduje wykorzystanie materiałów wysokiej jakości (m.in. ...
przeczytaj więcej o inwestycji
Trzykondygnacyjny, kameralny budynek wyposażony został w system inteligentnego domu, który troszczy się o bezpieczeństwo i wygodę mieszkańców. Standard wykończenia budynku i poszczególnych lokali przewiduje wykorzystanie materiałów wysokiej jakości (m.in. ...
przeczytaj więcej o inwestycji
A może maą jakies problemy, że to spzredać
Tak się zastanawiam, ten budynek stoi chyba już z 3 lata, mieszkania jak na ta lokalizację nie są mega drogie ( ok. 10 tys./m2) więc o co chodzi ? Może mają problemy formalne... kupili to od ś.p. Mielewczyka.... wiec może jest cos nie tak....
naprawdę dziwne....
naprawdę dziwne....
Przeciwnie..interesowałem się tą inwestycją
Tam są tylko 4 mieszkania, z czego dwa są sprzedane, znam firmę i wszystko z ta inwestycja jest ok, widocznie właścicielowi nie zależy na sprzedaży, zreszta też bym się nie speszył, ze sprzedażą takich nieruchomosci w super miejscu, zawsze to sprzedadzą, jeszcze za taka cenę...
MEGA JAKOŚĆ !!!
Interesowałam się tym budynkiem, to co zobaczyłam w środku to przeszło moje wszelkie oczekiwania. Ten budynek to kosmos, kamienie, drewno, przeszklenia,drzwi na dotyk, taka jakość, mieszkania są już wykańczane przez właścicieli. Niestety mieszkanie, które mnie interesowało już jest sprzedane:( i dodam, że formalnie jest z nim wszystko w porządku...właściciele chyba budują to dla hobby