Widok
Villa Pallas
Miałem przyjemność nocować w tym hotelu i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Wszystko w hotelu pachnie nowością, obsługa jest bardzo miła, obiekt jest klimatyzowany co w te upalne dni było dużym plusem, śniadania suuuuper. Polecam.
Moja ocena
Villa Pallas
kategoria: Pensjonaty, wille
obsługa: 5
wygląd i czystość: 6
wyposażenie: -
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6
A ja odradzam!!!! Dokonałam rezerwacji ktora miała byc platna na miejscu. Bo taka była dostepna opcja przy rezerwacji. Ale dla tego pensjonatu taki klient jest mało warty wiec usuwaja taka rezerwacje z systemu. Sprzedajac rezerwacje klientowi ktory zaplaci od reki za pokoj . Tak wiec w dniu przyjazdu do Gdanska i dzwoniac do hotelu dowiadujeciesie ze pokoju nie macie zarezerwowanego i zostajecie jak to sie mówi bez dachu nad głowa. Zareczam okropne uczucie, nie mowiac o dodatkowych kosztach przy szukaniu noclegu "na szybko".
Ja dwa razy tak właśnie rezerwowałam hotel. Bez przedpłaty. Za pierwszym razem w ogóle bez potwierdzenia. Za drugim razem w dniu rezerwacji zadzwonił Pan z Hotelu w celu potwierdzenia. Może coś nie tak było z systemem?Bo rozumiem że była to rezerwacja on-line? Może wcale nie dostali tej rezerwacji? Ja rezerwowałam telefonicznie.