Widok

Volkswagen Passat CC

Patrząc na nowego Passata CC nie mamy wątpliwości, że jest to auto wyjątkowe. Powstało po to, by spełniać marzenia. Urzeka nie tylko jego stylowa sylwetka, niezwykle łagodna linia nadwozia, ale także moc, która obiecuje niezapomniane przeżycia z jazdy. Charakterystyczna atrapa chłodnicy z przodu i duże światła z tyłu podkreślają silny, sportowy charakter auta. Passat CC to klasa, elegancja i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

607 ?

Ciekawe czy odkupili licencję od Peugeota 607?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

cc maniak

rewelacyjne auto w tej klasie! sprawdzona niemiecka technologia,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opinia posiadacza passata cc

Jestem posiadaczem takiego passata. Niestety auto w ciągu roku od zakupu zaczeło gnić. Tylnie lamy zaczynają się rozdwajać. Niestety jak dla mnie KOMPROMITACJA VW!!! - nie za te pieniądze i w tej klasie. Sami oceńcie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Piszesz bzdury

Odrób lekcje

cc

auto posiadam od wrzesnia juz mialem problem z czujkami i spryskiwaczami, zbyt słabo wyciszony słychac opony i silnik a jak sie wjezdza na wyboje wali w zawieszeniu jakby cos wybite było silnik 2.0 170km ekonomiczny i wystarczający mniej elastyczny od 140km ale napewno ciekawszy i to samo spalanie.polecam regulacje zawieszenia na trybie sport autko trzyma sie jak przyklejone do drogi nawigacja lipa ogolnie fajne ladne autko ale za te puieniadze mogliby zblizyc go troche do e-klasy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

lux maszynA

bardzo mi się podoba
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Volkswagen Passat CC 2.0 tsi

Jestem posiadaczem tego autka od grudnia i nic się z autkiem nie dzieje. Polecam wszystkim. :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

tak pisza zwykle pracownicy vw zeby podniesc reputacje ktora pada
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Piekne coupe

Jestem zadowolony z tego samochodu,miałem Alfe fiata Peugeota i one sie moga schowac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

cc traktor

trochę lepszy od pasata b4 w kombi z silnikiem 1.9tdi w śród traktorów jego prowadzenie przypomina łódkę płynącą po fali. Ogólnie mówiąc nie ma szału i pewnie nigdy nie będzie, grunt to dobra propaganda VW na wsi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

wagen

Przez 20 lat jeździłem hondami (civic i accord) i myślałem, że nie ma lepszych samochodzików, ale po kupnie V-wagena CC 1,8 turbo CC (benzyna) 160 KM stwierdziłem, że jest to samochodzik naprawde super. Mam 66 lat, więc trochę trudniej mi się wysiada (kubełkowe fotele), ale z kolei jak się już wsiądzie, to wygoda jest super, a przyjemność z jazdy jest naprawdę wyjątkowa. No i ta skrzynia automatyczna DSG daje takie wrażenie, jakby prowadzenie samo-chodu polegało wyłącznie na kręceniu kółkiem. SUPER! Toczy się to to po asfalcie, jakby miało napęd quatro, a wszystkie urządzenia są po niemiecku naprawdę rewelacyjne. Polecam!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

passat cc 140 km

Najlepszy jaki mialem sportowy samochód,chodzi o ekonomie i osiagi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

zostalem oszukany

zamowilem cc z silnikiem 1.8 a sprzedali mi cc z silnikiem 1.4 w takim samochodzie to pomylka.

heh

to sie ciesz, 1.8 po 100tys pali olej jak dwusuwowy hahah

Passat CC

Zawsze jeździłem MAZDAMI !! miałem ich 6 szt. ostatnim i najgorszym modelem była MAZDA 5 2 l 143 KM 360 N/m wymienione 2 silniki na gwarancji , zawieszenie tył i przód i jeszcze inne pierdoły . Teraz mam VW CC od 2010 roku którego kupiłem w Niemczech i jestem bardzo zadowolony "0" problemów tylko wlewam paliwo w małych ilościach !!! jazda za grosze . Zawsze byłem sceptyczny do marki i żaden z modeli mi się nie podobał do puki nie wyszedł CC który w/g mnie i mojego kolegi który ma taki model jak ja !! POLECAM . Psioczą tylko ci którzy nie mają albo słyszeli z plotek .

ja se psiocze

oceniam bo mialem i ten samochod to pomylka!
a ile masz wzrostu? bo w tym aucie dach jest za nisko...

cc

oryginalny, po prostu ładny !!!!!!!!!!!

b6 kontra passat cc

no fakt ,buda inna od b6,,ale co ze środkiem????? silniki takie same nie wspominając o wnętrzu ,przynajmniej deska ,,,,ładne opakowanie i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e

kup b6 jak jestes wysoki, bo w cc nie da sie ustawic fotela, chyba ze jezdzisz na lezaco

hahah kto to ocenia??

kolejny bubel od VW, czy auto dla kurdupla
CC to passat z obniżonym dachem, co za tym idzie położenie fotela sie nie zmienia zatem auto wymusza zla pozycie za kierownica. fotel jest za wysoko od podlogi i nie da sie go obniżyć tak by osoba powyżej 180cm siedziała prosto w prawidłowej odległości od kierownicy. JA mam 183cm i glowe 2 cm od podsufitki, ograniczona widocznosc i bol w plecach po 30min jazdy. Auto mialem 3 dni i zdecydowalem sie sprzedac. Wracam do TT tam gdzie mam fotel na podlodze na tyle nisko ze do glowy jest jeszcze 8cm.

cc

chyba nie jeździłeś tym autem...

CC 2008 -> Future :D

CC for life ;) Obecnie szykuje się na zmiane mojego na nowszy, po lifcie. Do tej pory 1.8 TSI dawał radę perfekcyjnie ale teraz przydałoby się dołozyć koników w młodszej oprawie