Widok

Volkswagen Polo IV

Polo jest przykładem tego, jak zmieniają się standardy. Mały samochód, który jest jednocześnie przestronny w środku, równie bezpieczny jak większe samochody i równie jak one komfortowy i wygodny.StylistykaTylna część nowego modelu jest ostrzej zarysowana i dynamicznie wznosi się ku górze. Kontur tylnych świateł dopasowuje się do obrysu tylnej szyby. Zupełnie inne są przednie, okrągłe ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

powiem tak, kazda ma swojego fana. Ja akurat mam 5 letnie Polo i musze powiedziec, ze jestem zadowolona. Auto fajne, wygodne, nieduzo pali, na pewno lepsze niz jakis tam fiat czy golf 3, ale to tylko moje zdanie. Polecam zdecydowanie kobietom :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

super polo

posiadam od roku Polo IV 2006 r jak dotychczas nie mam uwag co do eksploatacji, jednym słowem super samochód jak na moje i żony wymagania, nie psuje się, spalanie ma idealne.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam vw golfa

posiadam golfa III 1.9tdi, niektórzy mówią wieśwagen, a ja im na to: zróbcie 100 000km w 3 lata bez żadnej usterki, przy spalaniu 5,5l/ i sprzedajcie gdy ma w rzeczywistości 470 000 a na liczniku 170 000 (mało kto wie że licznik po 300 000 idzie od początku) i straćcie na tym tylko 4 000zł. Auto ma 15 lat obecnie i wymieniam na vw polo z 2002r. tez tdi!! A znacie kogoś kto przesiadł się z tdi na benzynę? Bo ja nie. Są lepze auta, ale na np audi czy bmw mnie nie stać! i przetłumaczcie sobie co znaczy vw.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chłopie zastanów się co piszesz

Twoja wyowiedz się lupy nie trzyma:) Volkswageny są najlepsze i wszystko w temacie.Punto to jest najgorsza szmira jaką widziałem,a jeżdze już trochę samochodami i nigdy bym toyoty ani fiata szmiry nie kupił.

Fiat punto co to wogóle jest kupa zlomu i skarbonka bez dna jak kazdy fiat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rewelacja!

Mam autko z 2004 roku, jestem zadowolony i nie rozumiem jak można wypisywać takie bzdury zwłaszcza odnosząc sie do polówek 10 lat starszych czy porównując wogóle fiata do VW :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

o

Macie coś do polo 3 ? ja mam z 2000r 1.9 diesel miał 65km a teraz ma 90... Anirazu mnie nie zaiudł... zawieszenie 6/6 i jest ładniejsze od 4. Moje zdanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Volkswagen Polo IV

Mam Fiata Punto I - nie narzekam i zmieniam teraz na VW Polo IV. Blagam kazdy jezdzi tym czym chce - nie potrzebne te przepychanki co jest lepsze.

:)

jestem zadowolony POLO 2004r. 1.9 TDI 100 kucy...lata aż miło...

punto pewnie ze lepsze od vajweji!
ha ha wszyscy fani vaweji maja bzika inaczej kompleks (nizszosci) na punkcie fiacika (wloszczyzny i francuszczyzny)

ten co pisal wyzej nie pojecia fiacikach

ZASADA

Punto....a nie słyszałeś przysłowia: Ford gówno wort, Fiat jego brat...NIC NA "F"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Punto 1.4 lepsze? haha

Punto 1.4 lepsze? haha bo co ma te pare koni więcej? weź przestań człowieku, volkswagen a fiat to jest przepaść jak chodzi o wykonanie, części i technologię, wiesz co to jest FIAT? Fiat g^%&o wart...tak samo jak wszystkie francuzy...i uwierz wiele ludzi to potwierdza i nie kupili by autka na F...fiata/francuza :] ale jezdzij tym punciakiem i uważaj że jest super fajny :] pzdr
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super autko ,

Mam polo 1.2 2003 , 125000km przebiegu

jedynie co się zepsuło to klocki hamulcowe , i sinenblocki , Auto nie zawodne oszczedne , i wyjątkowo ładne oczywiście jak brzmi przysłowie g chlopu nie zegarek . To auto dla spokojnych ludzi :)

mam WV polo IV od roku sprowadzany z Niemiec byłem sam go kupować od staruszki która strasznie mało jaździła przebieg zaledwie 20 tyś miałem nim wypadek dosyc poważny i nie wiem jak wy ale jak miałem wcześniejsze auta to to jest najlepsze w kazdym sttopniu i to nie prawda ze co chwila jest w serwisie nie wiem skad te mity a wv polo III to jest szajs miałem i wiem

Polo IV 1,4 diesel to super auto

Jeżdżę w/w polo i jestem bardzo zadowolona jeżeli jest ci potrzebne autko miejskie to polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

POLECAM VW POLO 1.3 GT

tak kup sobie forda sierre a najlepiej to forda scorpion napewno w krotkim czasie stracisz wlosy na glowie z powodu problemow ktorych sie nabawisz wraz z kupnem tego auta haha.W ogole co tu porownywac Ford nie rowna sie do VW pod zadnym wzgledem. VW Polo sam jezdze VW Polo 1.3 GT 1991r spalanie srednie 6,5-7,00/ 100km a wrazenia z jazdy niezapomiane swietnie sie prowadzi i trzyma drogi sam sobie go serwisuje i naprawiam gdyz jest banalnie prosto skonstruowany jeszcze mnie nie zawiodl na drodze pozdrawiam i polecam w 100% to autko :))

Komentarze typu "polo pierdoło" smieszą mnie hahah tak to bywa jak kupuje sie ujechane i umeczone egzemplarze heh nie ma czegos takiego jak "super okazja". jak chce sie miec dobre auto które nas nie bedzie zawodzic trzeba za nie dac duzo pieniedzy. Za swoje polo 2004 r. 1.4 TDI zapłaciłem dosyc słono ale nie zamienił bym go na żadne inne auto. "pozdrawiam" i "pieje na.." wszystkich bluzgających na polo IV generacji.... hehe
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świetne auto

Moim zdaniem polo jest świetne. Bardzo mało pali i na lans jest z****i_sty

1.4 D z 1992 roku

A ja mam polo z 1992 Diesel wolno ssący. Auto jest w bardzo dobrym stanie. W bardzo dobry stanie jest silnik ! i nie narzekam ... a jak to możliwe ?!? 1) styl jazdy- jezdze spokojnie, nie terroryzuje delikatnej skrzyni biegów. 2) uszlachetniacze do paliwa.(odrobina takie na 600 litrow) 3) Paliwo z orginalnego ORLENU, BP i LOTOS- tylko oryginalne stacje.4) WOSKI-mam swoje ulubione.5)Podwozie zabezpieczone przed korozją odpowiednią farbą! 6) jak coś robi stuk puk odrazu do fachowaca- pasjonata 7) szacunek dla auta i innych uzytkowników drogi :) SZEROKIEJ DROGI

Inne tematy z forum Nauka i Szkolnictwo

x - ocena (3 odpowiedzi)

Świetna szkoła, polecam

Patrycja - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam szkołę kk lingua. syn zdał egzamin PET z bardzo dobrym wynikiem. Od września planujemy...

Majka - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo polecam szkołę. Dzięki indywidualnej nauce u Pani Karoliny zdałam egzamin FCE ze świetnym...

do góry