Widok

VolleyBall

Od wczoraj w Ergo Arenie odbywa się Siatkarska Liga Narodów. Mecze z udziałem reprezentacji Polski to tysiące kibiców. No właśnie, impreza zorganizowana, no i co dalej. Po wczorajszym meczu, około godziny 23 nie było szans, aby skorzystać z komunikacji miejskiej. Niestety ani organizatorzy ani władze Gdańska o tym nie pomyślały. Szkoda!!! Ostatni autobus 227 wykonał kurs o 22.40. Na dodatek ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A daj spokój,niedość że porażka to jeszcze podwójna z transportem...
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 7

Masz rację

Skoro przerosła ich organizacyjnie ta impreza, to niech się za to nie biorą
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak było

Ani Bolt, ani Uber - jak zobaczyli lokalizację - odrzucali kurs. Więcej z waszych usług nie skorzystam. Ostatni autobus 227 uciekł o 22.40. A Wy ludzie o 24 radźcie sobie sami. Na następny mecz z udziałem Polaków środkiem własnym transportu. I co na to władze i organizatorzy?
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 13

warto brać przykład z Open'era jeżeli chodzi o transport uczestników imprezy

ewakuacja ewakuacją, ale transport akurat mają rozwiązany doskonale. Autobusy non stop, SKM całą noc co 15 minut, bajka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Opinia

Niestety to prawda żadnej organizacji w Hiszpanii po meczach Barcelony jest świetna komunikacja
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

w innych miastach potrafią zorganizować komunikację na takie imprezy nawet darmową, ale nie w GD

tu liczy się deweloper, beton, a Ty martw się sam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Autobus obowiazuje rozklad.

To Ty masz na przystanku na niego czekać a nie ja odwrót. Btw masz jeszcze skm i hulajnogi...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pewnie nie odrzucali tylko już klientów mieli. Kto pierwszy ten lepszy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oni nic

Tylko okoliczni mieszkańcy będą mieli problem :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ewakuacja pod tytułem: jedziesz z Pogórza Górnego od rodziców do swojego domu w Śródmieściu? Przykro nam, Twój autobus 194 nie kursuje, bo został przekierowany na obsługę Openera.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mogliście wybrać rower

Hehe zawsze o tym piszecie i śmiejecie się ze stojących w korku. Karma wraca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

O 24 też są autobusy.

Masz tam: N4, N6, N16. Da radę wrócić autobusem.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wszyscy winni tylko nie ty

I pretensje ze spóźniłeś się na autobus to wina ztm ? CIezko Ci było sprawdzić wcxesniej rozklad jazdy i być na przystanku ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Organizatorzy zarobią na parkingu

Oczywiście

Tylko, że nie było szans, aby wszyscy tam weszli.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jutro

A Ty jutro napiszesz, że siedzisz w swojej bryce już od godziny w korku i niech władze coś z tym zrobią. A dzisiaj się cwaniakujesz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z takimi rzeczami nie mam problemu Jak ty. Twoj placz tu nic nie da

Idąc na jakąkolwiek imprezę jestem obeznany w tym jakie mam opcje powrotu do domu i wychodze z niej tak by być na przystanku 5max 10 min przed czasem. Zluzuj majty sfrustrowany czlowieku i przyznaj się do błędu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W jakiej bryce ? Napisane jest o komunikacji

Poza tym malo jest takich sfrustrowanych rodzczeniowcow jak ty żeby krecic z tego taka afere. Btw skąd się tacy biora?

organizator

Takimi sprawami zajmuje się tylko organizator.
Gdyby zrobiło to miasto i zabrali by autobusy z innych linii to też byłoby źle i byłby lament.

Niestety nie dogodzimy wszystkim. A jeżeli chodzi o openera, to organizator zrobił przetarg na firmy które ogarną tramsport
do góry