Widok

Volta

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Volta.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Volta

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fabuła bez szału,humor taki sobie. Tak naprawdę film rozkręca się dopiero pod koniec i 10 ostatnich minut filmu jest nawet niezłe. Generalnie do oglądnięcia raczej w domu... Słabe 6/10.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do komedi trochę brakuje

ogólnie film trzyma poziom jednak w porównaniu do Kilera czy Chłopaki nie płaczą to jest słabo. To więcej uśmiałem się (z żartów a nie z fabuły) na FF8. Podobały mi się historyczne wstawki (z wojny w Hiszpani czy wojen napoleońskich) ładnie wplecione w fabułę. Prawie ostatnią sceną Cezary Pazura kradnie 1/3 filmu dla siebie (parodia Popka :). Jednak to za mało na 'króla'...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

przesada

to już KMN w Uchu Prezesa jest o niebo lepszy. czy Kaziemierz Dolny uosabia PiS? dla mnie raczej takie wymysły jak Samoobrona (prości ludzie z aspiracjami)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strata czasu

Kompletne dno!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

masakra!

Po prostu... Liczba wakacyjny.. miejscami nudny, zasnąć można było.. Poziom żenujący. Niestety... to przy Vabank... Kingsajz.. ie leżało nigdy. A te przekleństwa.... Kufa czy dzisiaj każdy reżyser musi dawać ten żenujący poziom? Dzięki ale... film na niskim poziomów. Zupełne nie warto!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dno

Szkoda czasu na tak beznadziejny film.I to nie jest komedia !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słaby

Szkoda czasu i pieniędzy. Bardzo duże rozczarowanie. Staram sie chodzić na polskie filmy natomiast ten był naprawdę bardzo słaby
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

hmm

a vabank to komedia? heh może dlatego się nie podobało :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Myślałem, Machulski czyli dobre kino, pomyliłem się. Film podobny do Vinci tylko gorszy. Jednym słowem LIPA.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczywiście, że Vabank jest komedią. To klasyczna komedia kryminalna. Jeżeli masz wątpliwości to znaczy, że musimy bardzo różnić się poczuciem humoru.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Volta

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry