Widok
Vouchery Cinema City - jakaś totalna porażka na całej linii... , a niby mamy 21 wiek i cywilizowany kraj
Do wczorajszego dnia uważałem to kino za naprawdę si nie było sie do czego przyczepić no może poza repertuarem ze multikino itd ma bogatszy,mnie tam ten co jest styka,a z racji tego że mam blisko bo mieszkam na Chełmie,w momencie gdy w zakładzie pracy proponowano mi w ramach tzw benefitów bilety do multikina i do kina ocenianego przeze mnie,wybrałem właśnie to 2 - i chyba to był jeden z większych błędów jakie mogłem zrobić.Wczoraj w niczego nie świadom poszliśmy z dziewczyną na Epokę Lodowcową 3,myślę co tam mam te bilety to dlaczego nie skorzystać-no i w kasie spotkało nas niemiłe rozczarowanie. Dla mnie to jest jakieś totalne nieporozumienie,pani z obsługi klienta nas po wyborze miejsca wszystko pięknie fajnie poinformowała iż na bilety te nie wejdziemy,bo nie pokrywają ceny biletu. No to zapytałem w czym problem po ludzku,to dowiedziałem się , że voucher opiewa na kwotę 25 zł a bliet kosztuje 26,50a dopłata jest nie możliwa,podziękowaliśmy,ponieważ płacić ponad 55zł za bajkę jest ostrym ździerstwem.Chory system,po cholerę wprowadza się vouchery,które nie pokrywają cen biletów??a jeśli już tak się zdarzy,to dlaczego robi się z bonu bezużyteczny papierek uniemożliwiając dopłatę!:[
Moja ocena
Cinema City Krewetka
kategoria: Kina
obsługa: 4
repertuar: 3
nowości: 4
komfort: 5
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
3.8
* maksymalna ocena 6
Re: Vouchery Cinema City - jakaś totalna porażka na całej linii... , a niby mamy 21 wiek i cywilizowany kraj
Jeśli popatrzycie na odwrót Voucherów do Cinema City , jest tam jasno i zrozumiale napisane " Ten bilet nie obejmuje filmów 3D oraz filmów pełnometrażowych w kinach IMAX "
Nauczce się czytać ze zrozumieniem.
Właśnie mam przed sobą taki voucher i niestety ,ale na odwrocie nie jest nic napisane,po prostu biała karta,ani z przodu ani z tyłu nie ma takiej informacji.A jeśli chodzi o główny temat to często korzystam z Voucherów i jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło coś podobnego od razu zostałam poinformowana przy kasie że nie obejmują filmów 3D,może po prostu trafiłam na kompetentną i wyszkoloną obsługę a nie na jakiegoś nowicjusza za kasami.Nie mniej jednak byłoby miło jeśli film jest puszczany w formacie 3D aby również był w zrobiony w formie pierwotnej normalnego filmu,żeby klient miał wybór czy oglądac film nowocześnie-czy tradycyjnie po staremu ;)
Jeśli popatrzycie na odwrót Voucherów do Cinema City , jest tam jasno i zrozumiale napisane " Ten bilet nie obejmuje filmów 3D oraz filmów pełnometrażowych w kinach IMAX "
Nauczce się czytać ze zrozumieniem.
Właśnie mam przed sobą taki voucher i niestety ,ale na odwrocie nie jest nic napisane,po prostu biała karta,ani z przodu ani z tyłu nie ma takiej informacji.A jeśli chodzi o główny temat to często korzystam z Voucherów i jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło coś podobnego od razu zostałam poinformowana przy kasie że nie obejmują filmów 3D,może po prostu trafiłam na kompetentną i wyszkoloną obsługę a nie na jakiegoś nowicjusza za kasami.Nie mniej jednak byłoby miło jeśli film jest puszczany w formacie 3D aby również był w zrobiony w formie pierwotnej normalnego filmu,żeby klient miał wybór czy oglądac film nowocześnie-czy tradycyjnie po staremu ;)
Mam vouchery i nic na nich nie jest napisane, że nie są ważne na 3D. To może wy czytajcie uważniej. Nastawiłem dzieci, że jutro pójdziemy na film 3D. Myślałem, że wystarczy tylko dopłata. Zadzwoniłem aby się upewnić. A tu nic z tego. Albo 2D albo nowy bilet. Paranoja. W Polsce jeszcze traktuje się klienta jak durnia i krowę, którą można doić jak się chce. W innych krajach wszystkie triki i chwyty muszą być napisane drobnym drukiem. No a my to trzeci świat, a Cinema City rżnie ludzi po kieszeni jak tylko może.
W Cinema City też są dostępne vouchery na filmy 3D. Można je wykorzystać zarówno na filmy 2D jak i 3D, niestety normalne vouchery są tylko i wyłącznie na filmy 2D. Nie rozumiem problemu. Podczas zakupu vouchera klient jest informowany na jaką kwotę jest nabity voucher, i że nie można tej kwoty przekroczyć. Dlatego vouchery mają oznaczenia 16, 23 czy 3D...