Widok

W BRW zamówiłem 4 kuchnie w ciągu 3 lat

Warto zaznaczyć, że na 4 zamówione przeze mnie kuchnie, żadna nie została zmontowana poprawnie. BRW ma tragicznych monterów. Ponadto na 4 kuchnie tylko jedna nie wymaga reklamacji i poprawek. Pozostałe są na tyle marnej jakości, że wiecznie coś jest nie tak:

W kuchni nr 1 - PO 3 LATACH odrywa się okleina, schodzi powłoka z uchwytów. Jakość montażu - do poprawek. Kuchnia przyjechała do montażu NIEKOMPLETNA.

W kuchni nr 2 - Opadają szuflady. Jakość montażu - do poprawek. Kuchnia kompletna.

W kuchni nr 3 - Jakość na przyzwoitym poziomie, montażysta siedział tak długo, dopóki nie wykonał wszystkich poprawek zauważonych podczas jego pracy. Kuchnia przyjechała NIEKOMPLETNA

W kuchni nr 4 - montażysta zniszczył w trakcie montażu baterię zlewozmywakową. Nie zapłacił za szkody. Kuchnia przyjechała NIEKOMPLETNA, sklep domagał się pieniędzy za montaż niekompletnych mebli.

Jeśli pragniesz mieć masę kłopotów związanych z jakością, tragicznym montażem i niekompletnymi częściami, to polecam BRW

Dla tych co szukają profesjonalizmu, spokoju i jakości za umiarkowaną cenę - stanowczo odradzam!
Moja ocena
Black Red White kategoria: Meble kuchenne
obsługa: 2

oferta: 6

jakość asortymentu: 3

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 3

3.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Coz, meble z BRW sa i zawsze byly niskiej jakosci... Nie rozumiem zaskoczenia - na sieci jest bardzo duzo negatywnych opinii. Wystarczy poczytac. Plusem jest to, ze w salonach BRW sa takze inni producenci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry