Widok

W Gdańsku otwarto drugi w Polsce dział Gold Label w TK Maxx

Opinie do artykułu: W Gdańsku otwarto drugi w Polsce dział Gold Label w TK Maxx.

Do niedawna tylko jeden salon TK Maxx w Polsce, zlokalizowany w Warszawie, dysponował działem Gold Label. W pozostałych dostępne były pojedyncze produkty oznaczone tą upragnioną metką. To się jednak zmieniło. Od teraz także mieszkańcy Trójmiasta i okolic mogą nabyć produkty od najlepszych światowych projektantów w bardzo okazyjnych cenach: właśnie otwarto nowy dział Gold Label w gdańskim salonie TK Maxx.

Czym się wyróżnia Gold Label?

Dział Gold Label to wybór wyjątkowych ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwykłe szmaty dla idiotów, którzy nie wiedzą co zrobić z życiem i, którym media piorą mózg- "ze szmata ma znaczenie", "że szmata ciebie określa" itd., oczywiście droga, "markowa" szmata
Ok
Mogę wydać sporo na ubrania, pod warunkiem, że szmata ma jakość, 99% obecnie nie ma.
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ciuchy

Oferowane rzeczy to w większości stare modele sprzed kilku lat czasami na metkach widoczna data lub rok modelowy, po kilku praniach robią się z tego szmaty.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Szmaty

to się robią po kilku praniach nowych "modeli" z aktualnych kolekcji nabytych we wszechobecnych dziś sieciówkach, gdzie ubiera się większość społeczeństwa. Czasem nawet jedno pranie wystarczy, żeby ciuch nadawał się do kosza.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie lubię tego sklepu

Ale po co ten hejt pod każdym jednym artykułem? Nie chcesz - nie kupuj tam, nikt Cię nie zmusza! Nikt do niczego Was nie zmusza, więc proponuję iść pobiegać, to wypiciu w trochę jadu, hejterzy wszystkiego.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 8

"... to wypocicie trochę jadu" - miało być
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

sklep niech będzie, ale po co o tym pisać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szału niema

Ceny mają z kosmosu jak to u nas bywa obrazu chcą zarobić miliony a to zwykły sklep byłem w UK w takim sklepie i tam ceny o połowę tańsze niż unas żenada
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest po prostu drogi lumpeks
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy jeśli koło mnie otworzą nowy warzywniak, to też będzie o tym artykuł na trojmiasto.pl?
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie, jeżeli marchewka nie kosztuje 200zl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszyscy myślą - o taki super sklep, modne marki, fajne ubrania - w rzeczywistości same szmaty, którymi można co najwyżej samochód albo kurze powycierać
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nic specjalnego

Naprawdę rzadko trafiam tam na coś wyjątkowego.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

no mała poprawka - nie najnowsze trendy, ale po prostu czystki magazynowe

nie krytykuje - nawet popieram takie firmy jak TK Maxx, ale to nie działa na zasadzie kupowania najnowszych modeli i sprzedawanie po nizszych cenach (bo nikt by im nawet nie sprzedał), ale po prostu to system zorganizowanej wyprzedaży sezonowej
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gold label już kiedyś było

Ale jak buraczna dziunia potrafiła mierząc rozwalić buty warte 1000zł. Zobaczymy jak długo się utrzyma
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie to lumpeks, lepiej jest w uk
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

bylam raz. przecena- uwaga- 0,50 zl na kubku.

Reklama sklepu dot.znizek zatem nieadekwatna.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mam wrażenie , że ciuchy w tej strefie są z przed kilkunastu sezonów wcześniej:(
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

to wrażenie jest faktem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dział Gold Label to wybór wyjątkowych produktów znanych domów mody i projektantów w cenach do 60 proc. niższych od regularnych cen sprzedaży w Polsce i na świecie. Co ważne, na metce jest informacja o pierwotnej cenie produktu: ile wynosi na rynku wg ceny producenta i ile kosztuje w TK Maxx. Klient z łatwością może dostrzec, jak bardzo atrakcyjna jest oferta zaproponowana przez salon

czy ktoś w to wierzy?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

większość tych ciuchów to szajs który się nie sprzedał na zachodzie i najlepsze są rozmiary! czy dzisiaj facet musi ważyć 60kg? zeby coś znaleźć na siebie rozmiarowo i zeby się podobało nie ma szans a grubasem nie jestem (180cm 94kg)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

stary ty masz nadwage.

twoje bmi to 29,01 grubas
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja wazę 64 kg

I uwierz mi ze trudno cos znaleźć. Sa albo rzeczy dla mnie za małe, albo XL. W rozmiarach M i L trudno cokolwiek ciekawego dostać.

A mnie zastanawia jakie to są te "znane marki". Powie mi ktoś?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znana marka

Ja sobie kupiłem zaj... bluzę z dwoma kapturami marki Naketano. 50% taniej od ceny rynkowej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Naketano to znana marka w Gabonie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lumpex

Byłem tam raz. Zapach jak w lumpie osiedlowym
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zapach?

Zapraszam na stoisko z "nowymi" ciuchami np w Tesco. Zabija z kilometra.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beznadzieja

Śmietnik nie sklep....zawsze bałagan... a ludzie podniecają się tymi szmatami..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie znam się to się wypowiem...

Po Waszych komentarzach widać ile brakuje nam do zachodniej cywilizacji i kultury... Z pewnością łatwiej jest myśleć, że to lumpeks niż, że kogoś nie stać na zakupy w TKmaxx, gdzie można w rozsądnych cenach dostać najlepszą jakość. Frustratom życzę powodzenia na osiedlowych targowiskach i w Pepco. Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

wszystko fajnie

ale artykuł sponsorowany, czyli reklama zwykła. nie ma się co czepiać. zapłacili, to im ładnie napisali. :) a kto chce, niech wierzy.

Markowy lumpeks.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawe...

Wszyscy tak "jadą" na ten sklep, a ilekroć tam jestem widzę ludzi z wypchanymi NA MAKSA koszami! Owszem zdarzają się tam perełki, ale nigdy nie wyszłam stamtąd z większą ilością rzeczy jak 3 (i to przed świętami - na prezenty).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry