Widok

W Gdyni 109 pomylił trasę

Nieudana próba zawrócenia.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak ona to zrobiła

Widziałam ten autobus, co zatarasowaľ całe skrzyżowanie i zastanawiałam się, jak się ta pani tam władowała, bo przecież tam nie jeździ 109. Skąd ona się tam wzięła?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 43

Miała jechać do Redłowa SKM przez węzeł Cegielskiej a pojechała prosto w al. Zwycięstwa. Tam zapewne zrozumiała że popełniła błąd i próbowała zawrócić. Jednak skręt tego autobusu był za słaby.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niech bierze

Polowe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pomyłka ludzka rzecz
popieram tę opinię 215 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiscie

Ale babom się to zdarza za często, do tego siedzą w telefonach w tramwajach i często na skrzyżowaniu hucisko pomijają światło i czekają 2 razy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 34

oo totototo

potwierdzam jak jezdze z wrzeszcza do gdanska to bardzo czesto motornicze patrza w ekran na swiatlach i nie zdazaja skrecic w prawo.
czesto trzeba czekac na druga zmiane swiatel
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15

idź na zakupy i kup pełną listę to co i ile trzeba, browarki ulubione na pewno weźmiesz a reszta to eeee mleko, chleb, boczek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

z czym ty wyjezdzasz

e lekcje odrobione?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Z tym ze jesteś ograniczonym człowiekiem, myślący tylko stereotypami. Hue hue he baba, baaaaba za kierownicą uciekajcie!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

to nie jest stereotyp, wystarczy popatrzec chwile na parkujace kobiety
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Na parkujących mężczyzn tez polecam popatrzeć.
Stereotypy są krzywdzące. Sama jestem kobietą i denerwuje mnie jak ktoś z góry zakłada, że jeżdżę źle. Ja nie zakładam z góry, że facet nie ugotuje dobrze obiadu, nie zrobi zakupów albo warkocza córce.
Jak jest się słabym kierowcą, to się jest i nie zależy to od płci.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Same mądre słowa!

Ale jak matka tak synalka nauczyła, to teraz żonka i inne kobiety mają zgotowane!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie tym busem. Mercedesem może tak ale nie manem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oooo to późno się kapnal. Pewnie kierowca myślał, że jedzie na R lub 152 lub inny czort

Będzie kara
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pasażer

Spokojnie ludzie pewnie pierwszy raz jedzie tą trasą lub się zagapiła

Ale dramat ..

Nie myli się ten kto nic nie robi.

Kiedyś jechałam tramwajem linii 2 z Chełmu do Oliwy, motorniczy również pomylił trasę, przy Forum pojechał prosto zamiast skręcić w lewo, ale jakoś z tego wybrnął, całe szczęście na torach nie było żadnego innego tramwaju, i dojechaliśmy dalej bez problemu,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ma nawrotnik

to nawrócił :)

Bezsens, powinna pojechać dalej jedno skrzyżowanie, skręcić w Stryjską i na rondzie zawrócić. Albo Ze stryjskiej pojechać przez drogę za PPNT.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do mądrali wyżej.

Jednego dnia być nie przepracował w KM.
Wszystko co potrafisz to klepanie w klawiaturę...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepiej jest krytykowac innych . Jak jesteś taki nieomylny i wspaniay to rusz tyłek i sam zacznij pracować jako kierowca autobusu. Nie masz prawa jazdy , bądź nie stać Cię na opłeacenie kursu też nie jest problemem bo chyba wszystkie firmy obsługujące komunikację w Trójmieście sponsorują Prawo Jazdy kat. D . Tak zapraszam. I pokaż jesteś cwaniak i kozak

Zdąża się, nie pierwszy raz ktoś przez pomyłkę ominął Łużycka ; D, panika pewnie zjadła bo lepiej zawrócić na rondzie.

pewnie blondynka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry