Widok

W ciemności

W ciemności Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: W ciemności.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

do Arona i innych

Ludzie, jesteście nienormalni!! Zamiast wyrażać opinię o filmie kłócicie się i utarczki przeprowadzacie!! wymieńcie się kontaktami i róbcie to poza tym forum!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

już nakręcono Bolek i Lolek

film o tewużce jako laurka od zasłużonego dla Polski Ludowej reżysera, namiętnego uczestnika pochodów 1 majowych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

jestem zawiedziona
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
Dino,
absolutnie zgadzam się z Tobą z oceną scen seksu, jak na film o takiej tematyce zdecydowanie ich za dużo. Zgadzam się też z tą kukurydzą, to jest skandal na który nic nie poradzimy. Czasami wydaje mi się, że widzowei przychodzą po kukurydzę, a nie po widowisko.
Zostają kina studyjne.
A wracając do filmu, to podobał mi się, ale na Oskara chyba bez szans.
ROZSTANIE ma większe szanse.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Faktycznie Bolek i Lolek robią większe wrażenie

Miało być polskie super kino, a wyszła jak zwykle patetyczna opowieść o biednych żydkach.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

przereklamowany.... myślałam, że będzie lepszy, jednakże zawiodłam się. I zgadzam się z moimi poprzednikami - za dużo scen seksu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Film bardzo udany i dobry choć mnie na nogi nie powala

obejrzałem mnóstwo filmów o wojnie holokauście, przeczytałem mnóstwo książek dlatego nic szczególnego nie porywa mnie w tym filmie. Nie mniej jednak oceniam go dobrze. Ktoś kto chce zobaczyć choć wyrywek ale najprawdziwszej prawdy prawdy o wojnie, prawdy o tym kto był oprawcą a kto ofiara w tamtych czasach to polecam, zwłaszcza młodym. Poza tym udany obraz, zdjęcia aktorzy. Film ciężki ale o to właśnie chodzi aby czasami obejrzeć coś innego niż tylko amerykański gniot , który nie wymaga żadnego wysiłku od widza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

szkoda, że o powojennym holokauście polskich patriotów nie kręci się filmów
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

nic zwyczajnego

Film nudny....strasznie sie ciagnal i tak naprawde zbyt malo watkow historycznych. Aktorzy zagrali to bez jakiegos tam wiekszego zaangazowania. Koniec filmu byl beznadziejny. Wygladalo to tak jakby oni siedzieli tam cale wieki po czym wyszli z kanalow i nagle znalezli sie w raju. Nawet nie bylo sladu po gettcie itd Chyba Socha trzymal ich tam z dobre 20 lat, ze caly swiat doszedl do siebie, trawka urosla inawet Ci ludzie patrzyli sie na tych Zudow jakby zobaczyli nie wiedzieli o co chodzi. NIe podobal mi sie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11

beznadzieja

namówiła mnie córka na ten film i teraz musi mi oddac za bilety-3 razy przysnełam a obudziło mnie chrapanie pana obok-tragedia-pianista i lista były super
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

porażka

Artystycznie nieudany,dużo nieprawdziwych scen,koszmarna niezgodność z okupacyjną rzeczywistością, wszystko nagięte do nachalnej tezy,jednym słowem knot.Dziwi jego nominacja do Oscara i prawie bezkrytyczne poparcie mediów. A przecież mamy też "Różę" film o trzy klasy lepszy bez tej dydaktycznej pretensjonalności Holland. Dlaczego jego nie zgłoszono do Oscara? Kto o tym decyduje? Czy jakieś układy?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

ocena słaba

film naprawde słaby. Dzięki niemu zwiedzialam kanaly. Obsada świetna gra aktorów tez ale akcji jakos nie widziałam, no chyba, ze to chowanie się w kanałach. Nie polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

m

moja koleżanka wystepuje w tym filmie to ta blondynka w piżamie na łóżku która mówi zostaw tato to dla żydów ma na imie zosia pieczyńska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

niestety...

popieram przedmówców - film słaby!!!
zawiodłam się zwłaszcza że dostał nominację do Oscara i Złote Lwy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

w domu

W domu to można oglądnąć np. na https://www.kinoman.co
https://www.kinoman.co
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Tom i Jerry: Przygoda w muzeum (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Tom i Jerry: Przygoda w muzeum . Przeczytaj o filmie.

Dzień objawienia (18 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dzień objawienia . Przeczytaj o filmie.

Backrooms. Bez wyjścia (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Backrooms. Bez wyjścia . Przeczytaj o filmie.

do góry