Widok

W ciemności

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: W ciemności.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

W ciemności

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wart zobaczenia

Film zachwycający, sceny są przepełnione niezwykłymi szczególami, pelno w nich wszystkiego smutku radości pożadania, poświecenia, napięcia. Piekny obraz polskiej reżyserki, myśłe że jest zedycdowanie na światowym poziomie i dogłębnie mnie poruszły. Trzeba go zobaczyć, polecam!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
też byłam pierwszy raz i też się zachwyciłam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja wlasnie dlatego nie weszlam z "żarciem" bo opinie o tym filmie posrednio zmusily mnie to pomyslenia - bede na TAKIM filmie "zarla se popcorn?" jakas siara. Faktycznie na sali pelnej do bolu chyba tylko z 5-6 osob siedzialo i mielilo. Reszta przed filmem mieli refleksje a te 5-6 osob chyba dopiero PO.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

film super, polecam - ciekawe czy w Ameryce go docenią - Oscar się należy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

super film, już nie mogę się doczekać jak pani Agnieszka nakręci film o żydowskich prokuratorach skazujących po II wojnie światowej polaków w sfingowanych procesach - to będzie cymes

znając obiektywizm i uwielbienie prawdy taki film powstanie bardzo szybko
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

bardzo dobry film w bardzo dobrym kinie Neptun

To był mój pierwszy raz gdy byłąm w Neptunie- zakochałam się, piekne kino i do tego ten film... niesamowity.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

do lem

ale większość polaków właśnie takimi są :) co tu ukrywać...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

bardzo dobry, wstrząsający film, ale

Dlaczego wychodzimy z kandydaturą do Oscara? Chcemy się komus przypodobac pokazując narodowe upodlenie, bo nie mamy innej szansy na filmowy sukces? Wszyscy historyczni ignoranci z Europy zachodniej i USA zapamiętają Polaków jako ciemny, zacofany naród złodziejaszków i kolaborantów, straszących "karą Bożą", z których jeden zwariował i stał się dobry. Bądzmy dalej postrzegani jako cwaniacy, kombinatorzy, złodzieje samochodów, niech dalej opowiadajają kawały o "polakach". To jest film dla Polaków i nie eksponujmy go za granicę, tak jak Rosjanie nie wystawią filmu o Czeczenii czy Katyniu a Chińczycy o dysydentach
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 9
to nie wina popcornu tylko społeczeństwa, aby żreć na takim filmie to trzeba mięć coś z głową albo być silikownowym. Na szczęście "na moim" seansie były pojedyncze wyróżniające się żarciem osoby a żarcie im stanęło w gardle po 30 min.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Głęboki, przejmujący , poruszający film

Świetny wspaniały, olśniewający...pełen emocji uczuć...piękny...Pani Agnieszko Pani Kasiu.. chylę czoła nad reżyserskim kunsztem! Panie Robercie.. kiedy spotkam Pana znów poraz kolejny na gdyńskim Bulwarze nieomieszkam powiedzieć Panu, że jest Pan najlepszym aktorem swojego pokolenia! Mistrzostwo:). Z niecierpliwością czekam na film o Panu Lechu Wałęsie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ciekawy .fajnie zrobiony film jednakze uwazam iz sceny erotyczne dlugie i dokladne, nie byly potrzebne.Ponadto cholernie mi przeszkadzaly odglosy zartej kukurydzy i odkrecanych butelek coli, to jest cos okropnego i powinno sie z tym skonczyc w kinach.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

bardzo mocny i wspaniały film

Po filmie wszyscy siedzieli w ciszy , nikt nie wychodził.
Szok!!!!
wspaniały film!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

głęboki film, dobra odpowiedź na Piniastę

naprawdę polecam, wspaniały obraz, pełen emocji, sięgający realnych uczuć, uciekający od wytartego obrazu holocaustu jakim nas karmiono dotychczas. Mała uwaga: skomercjalizowany tłumie szukający tylko rozrywki zostań w domu, razem ze swoim piep...m popcornem i innych zaciągniętym kulturowa badziewiem - wstyd! Dalej trwajcie we wchłanianiu i wydalaniu aaa.... i zakupach szmat i nowinek :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 11
to ja ci powiem stary żydowski kawał :

nauczyciel wchodzi do szkoły tu przed szkołą stoi Jakubek i nauczyciel sie pyta :

- Jakubek ty nie na lekcjach, czemu ?
- bo nie ma logiki panie psorze !
- jak to nie ma logiki ?! co ty mi tu opowiadzasz ?
- no tak panie psorze bo ja się zesmrodziłem w klasie i pan mi kazał wyjść a oni siedzą w tym smrodzie
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
wiesz to jest szczegół, który takim ludziom ucieka :) a jakby sie jeszcze dowiedzieli, że semici to także arabowie to Ci powiedzą, że jesteś faszysta, zaśpiewaja międzynarodówkę i wyjdą :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kasiu

ten wpis więcej pokazuje niz mówi

ps. rozumiem, że kinoman ( co to ? ) nie ma prawa myśleć o tle powstania filmu, powodzie powstania filmu, idei jaka film niesie ? kinoman poprostu zbiera przedarte bilety i zapamiętuje kto w jakim filmie grał ? a jeżeli to kinoman to faktycznie moja pierwsza wypowiedź to nie była wypowiedź kinomana

Kasia trzymaj sie i nie przebywaj za długo "w ciemności " :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
czarnogród !!! czy ciemnogród ??? Ty oczytana... hahaha no jaja...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
a Ty widziałeś logikę ??? gratuluję ... 90 % kretynów... i jak tu mówic o filmie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
rewelacyjny poziom dyskusji... mogłabym ... ale mi się nie chce... nie widzę sensu w dyskusji ... to po jaką cholerę zabierasz głos !!! gamoniu...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

W ciemności

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry