Widok

W głowie się nie mieści

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: W głowie się nie mieści.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W głowie się nie mieści

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z radością stwierdzam, że animacja i kino dziecięce / familijne odbija się od dna, czyli od wrzaskliwych, sztampowych, efekciarskich widowisk. Jak Ukraść Księżyc, Księga z Kells, Sekrety Morza, Mały Książę, Dom, W Głowie się Nie Mieści - sporo wartościowych rzeczy ostatnio. :)

WGSNM pod względem głębi i przesłania to zdecydowanie najbardziej wartościowa "bajkowa" pozycja ostatnich lat. A może i wszech czasów?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

fajny

Bardzo mi się podobał
dużo humoru kilka około ( 2 ) smutnych momentów ale ogólnie fajnie spędzony CZAS

Polecam

byłam( em ) z 7 i 9 letnimi dziećmi
im się podobało mi także
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

mądry film wreszcie

Byłam z 5 i 8 latkiem. Starszego temat tak zaintrygował, że musiałam wygooglać bardziej szczegółowe informacje o emocjach. W fajny sposób przedstawia ten trudny temat. Młodsze dziecko dobrze się po prostu bawiło. Mam dzieci dość nadpobudliwe a siedziały wbite w fotel. Warto też po filmie z dzieckiem porozmasiać na ten temat.

:)

Film bardzo mi się podobał, ale zdecydowanie dla starszych dzieci. Ja na nim i się uśmiałam i płakałam, więc z punktu widzenia dorosłego - bardzo polecam!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

tego nie napisał 12 latek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam!

Byłam z córkami - 4 i 8 lat. Młodza na początku oglądała z zaciekawieniem, od połowy filmu chciała już wyjść z kina, bo się nudziła. Starszej córce film się podobał, doskonale rozumiała treść. Zdecydowanie film dla starszaków.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W głowie się nie mieści

Przeczytaj o filmie.
do góry