Widok

W jakim banku konto

Witam,
moze sie to wam wydać dziwne ale ja jeszcze nie zakładałem nigdy konta w banku. Jakoś nie było mi to wcześniej potrzebne wiec mnie do tego nie ciągnęło. Teraz znalazłem nową prace i potrzebuje założyć konto w banku aby wpływała mi na niego wypłata. Gdzie teraz najlepiej założyć konto w banku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Konto w nest banku. Bez znaczenia czy ma to być konto osobiste czy firmowe.Obecnie bank ten ma najlepszą ofertę na zalozenie dla siebie konta
0 zł prowadzenie
0 zł karta
0 zł wypłaty z bankomatów
i darmowe przelewy do innych bankow
Bez żadnych warunków

Ewentualnie możesz jeszcze zerknać sobie na promocje na konta - wiele banków oferuje promocyjnie pieniądze za załózenie konta dla nowych klientów. Jak ing bank ślaski czy millenium bank
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja mam konto w Santander i ogólnie jestem zadowolona. Czasem na infolinii długo się czeka ale to chyba wszędzie :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Technologie

gry online (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam pytanie do hazardzistów. Powiedz mi Czy próbowałeś grać na polskich zasobach...

pozycjonowanie (66 odpowiedzi)

Dzień dobry. Posiadam własny sklep internetowy, w którym sprzedaje własnoręcznie robioną...

Ochrona telefonu (18 odpowiedzi)

Hej, Ostatnio kupiłam pancerne etui na telefon, widziałam też na stronie tej firmy, że mają tzw....

do góry