Widok

W końcu coś innego do jedzenia - kurczaki a`la KFC

Ponieważ na Fikakowie nie uraczy się dobrego jedzenia (poza niedawno otwartą Bazylią), szukałem czegoś alternatywnego od nieśmiertelnej pizzy i DeVolaille`a - i znalazłem. Na Karwinach vis a vis Fikakowa jest bistro serwujące kurczaki a`la KFC. Byłem, kupiłem, spożyłem i z czystym sumieniem polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 20
A gdzie konkretnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Makuszyńskiego 16a
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 18
Nie ściemniaj, że Bazylia jest OK, bo śmierdzi reklama na odległośc. Na poczatku ich istnienia wziąłem pizze na wynos. To była bezczelnośc, na tej "pizzy " nie bylo w zasadzie żadnych składników, żadnego ciasta, sosu, poza tym była zimna. Więcej nie chodzimy tam.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wierzcie reklamie, Halewicz nie ma sumienia.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
toć przecież pisałem, że Bazyli się popsuła. Nie czytałeś???? o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17
Nie. Wyczytałem tylko, że jest tam dobre jedzenie. Bo skoro na Fikakowie nie uraczy sie dobrego jedzenie, poza Bazylią, to chyba dobrze wydedukowałem? Zapomniałem jeszcze dodać, że zamawiając któregoś z pierwszych dni ich działalności pizzę, zażartowałem, że może jakaś promocja? Odparli mi, że mogę dostać gratis sos. No to miło pomyślałem, tak też im powiedziałem. Po przyjściu do domu w kartonie (za 50 gr) ani sosu, ani pizzy, tylko suchy milimetrowy pasek, w większości nawet ciasta nie było, a jedynie skórka, w składnikach nie dało się nawet wyodrębnić pieczarek, a pizza miała być owoce morza. Cóż, nie reklamowałem, widocznie tam się podaje taką pizzę... Odtąd omijam to miejsce szerokim łukiem.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również. Na początku, gdy był kucharz z prawdziwego zdarzenia, było całkiem smacznie. Teraz to porażka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Jak to przeciez nadal jest tam ten kucharz co byl od samego poczatku .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry