Widok
W podziękowaniu za obrazy
Galerię LiliArt znalazłam szukajac mandali.Zafascynowała mnie Mandala Radości Pani Barbary Lipok.Gdy ją zobaczyłam byłam w złej sytuacji finansowej i jedyne co mogłam to ją obserwować.Nie była bardzo droga ale pieniędzy brakowalo mi na podstawowe,przyziemne rzeczy.Przez miesiąc ciężko pracowałam z myślą,że zarobię i ją kupię jeśli jeszcze będzie.Zarobiłam wyjątkowo dużo i wtedy pomyślalam ze Ta Mandala przyniosła mi szczęście.Chciałam żeby była w naszym domu,a moje dziecko chciało ją mieć w swoim pokoju.Kupiłyśmy Ją razem.Na razie wisi w "salonie".Gdy wchodę do domu widzę jej blask i ciepło.Nie jest przedmiotem który wisi na ścianie.Jest dziełem sztuki o niezwykłej mocy,które promieniuje pozytywną energią na nas i nasz dom.Daje poczucie harmoni i bezpieczeństwa.Otula swoim ciepłem.
Moja fascynacja tym niezwykłym obrazem skłoniła mnie do przejrzenia oferty galerii LiliArt i znalazlam tam jeszcze Coś dla siebie.Oba obrazy są doskonałe,przemawiają siłą kolorów,kształtów i symboli.Inspirują.Bardzo dziekuję Pani Basi za to że dzięki Niej nasz dom zmienił się.Gorąco polecam!
Moja fascynacja tym niezwykłym obrazem skłoniła mnie do przejrzenia oferty galerii LiliArt i znalazlam tam jeszcze Coś dla siebie.Oba obrazy są doskonałe,przemawiają siłą kolorów,kształtów i symboli.Inspirują.Bardzo dziekuję Pani Basi za to że dzięki Niej nasz dom zmienił się.Gorąco polecam!
Moja ocena
LiliArt
kategoria: Rękodzieło i biżuteria artystyczna
obsługa: 6
oferta: 6
jakość asortymentu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6