Widok

W sprawie tel.

W sprawie tel.
Telefon oddałem osobie potrzebującej.Był sprawny jak nowy.Wiem co to jest bieda byc bezrotnym.Teraz pracuję na zachodzie a w Polsce jestem na urlopie. Zpoważaniem Gienek.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dlaczego??? nie rozumiem...

Nas Polaków cenią po za granicami kraju... a w Polsce - traktują jak ukraińców!!?- jak tanią siłę roboczą?-Zgadzasz się ze mną!??

Dlaczego? nikt nie dba, aby dać możliwośĆ biednym, mało świadomym matkom, że można inaczej , żyć ...
I DLACZEGO? DO CHOLERY? NIKT IM NIE POMAGA???!!!!!
- Na Policji - zero wsparcia....(wręcz przeciwnie)( bo koledzy po fachu?..)
- W CIK-u odradzająco...( bo matka z alimentów na dzieci może mieć- płacić za adwokata), a poza tym przekracza najniższę gops-owe dochody (o np .13zł)....np. dlatego, że ma mamę ,która córce pomoże.... A ,zę nie pomaga. - no to adios. A co jeśli córka nie ma mamy?.... to klepie biedę i prosi o pomoc obcych..np. tu na trójmasto ?.
-W sądzie zero wsparcia...- banda materialistek, które utrzymują swoje rodziny, bo są ofiarami przemocy... Albo MOCHERY, co nie kumają....

Kaczuchy rządy były do dupy...KTÓRY KRAJ W EUROPIE MA TAKI SOCJAL JAK MY?...- żaden.... MAJĄ WSZYSTKIE DZIECI I SAMOTNE MATKI...DOBRZE W KRAJACH UE- TYLKO NIE MY...SAMOTNE MATKI Z POLSKI!....
My samotne matki- mamy przechlapane.....możemy iść do pracy , do np. biedronki i płacić za opiekę nad dziećmi i za bilety?
Przecierz opiekunka do dzieci zarabia więcej jak ja w biedronce.... jaki bezsens.
Dlatego JA nie pracuję w biedronce , tylko chodzę po sądach po alimenty. i dorywczo do pracy.... nie płacę za bilety- i mam czas dla dzieci... i dbać o dom ... psa i i podwórko.... Dlaczego????... bo kocham swoje dzieci...inne też, tzw. po sąsiedzku...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Społeczność

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

do góry