Widok

W weekend pokazy lotnicze w Gdyni

Opinie do artykułu: W weekend pokazy lotnicze w Gdyni.
Artykuł na temat: Pokazy Aerobaltic w Gdyni

Wyczyny spadochroniarzy, samolotów, śmigłowców i grup akrobacyjnych - w piątek wieczorem ruszają pokazy Aerobaltic, które za darmo będzie można oglądać z gdyńskiej plaży . W sobotę część płatna na lotnisku Gdynia-Kosakowo .

Ubiegłoroczne pokazy lotnicze cieszyły się dużym zainteresowaniem gdynian i turystów. W tym roku mają być jeszcze bardziej efektowne, więc Gdynia postanowiła dopłacić do ich organizacji ponad 2 mln zł.

- Impreza w Gdyni to nie tylko pokazy w wykonaniu ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No, wreszcie coś dla gawiedzi

Nie tylko wciąż te inwestycje i inwestycje ;) Czas na zabawę i korki w mieście, ludzie chcą igrzysk tak jak Arki - gdzie tylko się da, w każdym klubie sportowym i toi-toiu.

Wasz Prezydęt ;)
popieram tę opinię 100 nie zgadzam się z tą opinią 65

Bredzisz trolu.

Gdynia ma najlepsze imprezy plenerowe w północnej Polsce.
Z infrastrukturą też wypada lepiej niż Gdańsk. Bo takie inwestycje jak w Gdańsku służą tylko deweloperce i to tej dużej handlowo przemysłowej oraz pociotkom partyjnym których jest gdzie obsadzić.
Niestety ale jak marudzisz to się wyprowadż do gdańska pawła Adamowicza a zrozumiesz.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 35

Troche Cię ponioslo...
Ale najwazniejsze że jestes zadowolony
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 11

"Z infrastrukturą też wypada lepiej niż Gdańsk"

Możesz to uzasadnić? Co dokładnie jest lepsze? Tylko bez populizmów jak w dalszej części twojej wypowiedzi.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 10

Wysyarczy codziennie raport drogowy obserwować, to widać tą infrastrukturę w Gdańsku.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 13

Bo w Gdyni nic się ńie dzieje
Dodatkowo z Gdyni jak z całych Kaszub jadą do Gdańska do roboty
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 9

Tak jadą do Gdańska do roboty pracować m.in w komunikacji miejskiej gdzie nie na pieniędzy na wypłaty dla kierowców. O czym ty bredzisz. Ten cały Gdańsk jest mocny ale tylko w Internecie i to widziany oczami trolli
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 9

Fakt
Masz racje
90 procent miejsc pracy w gdansku to komunikacja miejska...
Lecz się
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

To tylko przykład trollu, że w tym całym Gdańsku nie jest tak bajecznie jak ty to opisujesz w Internecie. To jedyne miasto w Polsce i Europie gdzie nie ma na wypłaty dla kierowców komunikacji miejskiej, która jest jedną z podstaw funkcjonowania miasta.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9

Naprzykład ścieżki rowerowe o niebo lepsze w Gdyni........
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 15

Buhahahahahah

Kończą i zaczynają się w losowych miejscach a ostatnio był artykuł o dziurach :D
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Edek a skąd ty możesz wiedzieć gdzie się kończą jak ty od 6 do 23 jesteś codziennie na dyżurze w internecie no chyba, że nocą jeździsz. A ten artykuł akurat dotyczył drogi w Gdańsku a nie Gdyni.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Niestety kiedyś byłem w Gdyni

Tam jest taki chaos i brzydota że od tamtej wizyty siedzę w piwnicy, bo jeszczę będę musiał tam pojechać
PS: Jestem Janusz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Tak wiem Edzio. A nie przepraszam Pan Edzio. Ostatnio kazałeś pisać do siebie Pan.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

janusz, to ty chyba w Gdyni w 1945 byłeś, na czołgu "rudy" 102

a jak się nie podoba to nie przyjeżdżaj, płakać nikt po tobie nie będzie ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

znów edziowi zaworek puścił, bezsilne ujadanie musi być wyczerpujące

a pusty kwik noszący się po korytarzach psychiatryka
tylko potwierdza stan edzia,
naszej forumowej ofiary losu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

We łbie ci się kończy paliwo,nie ma lepszych ścieżek niż w Gdyni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest poranyy trollciu. Minuta po wstawieniu artykułu pierwszy komentarz. Witamy w codziennej pracy.

Kolejny dzień, kolejne wyzwania w komentowaniu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

To słynny troll edek vel. Madzia Gdynia, Janusz Ch, sven sk....n, Krystyna z kartuz
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Hehe, ale nasz trollcio poprawił, że hańbimy jego podpisy, które tak skrupulatnie wymyśla.

Chociaż ostatnio i tak już się mniej stara z podpisami. Kiedyś to każdy komentarz podpisywał prawie, a teraz większość anonimy puszcza.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ma kryzys

W pracy uderzyl w szklany sufit
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

w sufit piwnicy w psychiatryku co najwyżej mógł uderzyć

jak go pielęgniarze w kaftan zawijali

Mam pewną koncepcję co do tak wysokich wygranych Słońca Skweru

Oni po prostu z tych samolocików rozpylają chemitrails, i sterują ludżmi tak, żeby głosować na Szczura
popieram tę opinię 73 nie zgadzam się z tą opinią 58

Tak jak od ciebie

Wojtek się boi że przerżnie więc rzucił wszystkie siły i plujecie i obrażacie od 8
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ciebie nikt nie przebije. Ty plujesz na Gdynię już od 6. Najlepsze jest to, że łatwo cię rozpoznać bo wszędzie piszesz to samo. Nawet te same konwersacje prowadzisz sam ze sobą.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

edzio, wygrałeś życie, 3 lata na łańcuchu jarozbawa w piwnicy psychiatryka

nogi ci nadal nie odrosły,
z piwnicy ani razu przez 3 lata cię pięlęgniarze nie wypuścili,
tylko wódkę i tabletki donoszą

faktycznie wiedziesz pełne i owocne życie,
wszyscy tutaj ci zazdrościmy, że wygrałeś życie,
brawo edzio, brawo

nadawałbyś się na przydu*asa Maciorowicza - obok Misiewicza i Jannigera
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gryzoń niech pokaże lepiej te wszystkie dziury w jezdni i nie dokończone inwestycje.
popieram tę opinię 91 nie zgadzam się z tą opinią 40

Inwestycja w Twoją edukację była niedokończona.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

kwik to jedyne co możesz

a im bardziej kwiczysz,
tym bardziej się z ciebie śmiejemy

unikalny sojusz Gdańska rządzonego przez PO i PISiorów od Horały, spragnionych koryta

a ja wam powiem, że i tak Gdynia nie ma kompleksów Gdańska ani nie wybierze nigdy bałwana z PIS na prezydenta! Horała - prezydentura tego wspaniałego miasta to nie twój rozmiar kapelusza... buhahahahaaha :)

Jak słabo im idzie z żeglarstwem i już nikt nie wierzy w żeglarską stolice to przerzucili się na samoloty
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 38

Po prostu jak prezydent przegra

Chce szybko ewakuować się do Argentyny :D
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Należy na siłę udowodnić konieczność posiadania lotniska w Kosakowie ;)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Żeglarstwo to mało widowiskowy sport,popłyną daleko w morze i gó......no można zaobserwować więc darujmy sobie z tym żeglarstwem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ale za to bardzo Cichy sport i ekologiczny
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

co słabo idzie w żeglarstwie? co roku międzynarodowa impreza, a Opener i AirShow są od dawna

Gdynia rulez

A trollom życzymy przeprowadzki do Szadolek
popieram tę opinię 74 nie zgadzam się z tą opinią 58

Jak na razie jako kapeć budynia to Ty tu pierwszy wyjesz.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

No to na co czekasz?

Nie będziemy tęsknić za zjadaczami budyniu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

w Gdańsku siarka i fosfory a tobie gdyński węgiel przeszkadza... wracaj skąd przyjechałeś słoiku :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak za darmo to 500+ tam pojedzie :)
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 33

powie mi czy to dużo 500zł

co ty byś za to kupił ze im zazdrościsz 500zł. bo mi to starcz na dwa dni zycia wiec jak bym mniał 500= to daj spokuj. to śmieszne pieniądze wię jak ktoś pisze ze 500plus to mnie smieszy ale widocznie duzo dla ciebie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Piszesz łamaną polszczyzną, ale co tam - wyobraź sobie, że razem z moją żoną oddajemy miesięcznie 7000 zł podatków dla państwa. I nie wiem jak ty, ale ja się naprawdę irytuje, że są rodziny, które w tej chwili rzucają robotę i żyją tylko z 500+, czyli, de facto, naszych pieniędzy, które mogłyby pójść na 1000 innych (nie generujących inflacji) rzeczy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

A ja żadnych podatków państwu nie oddaję, zarabiam ponad 12 tysięcy na miesiąc i smieje sie z was, podatników.

twoja polszczyzna tez nie blyszczy

a 500+ nie generuje inflacji. Cudownie, ze placisz (nie oddajesz) ze swoja zona.

Jesteś w ogóle Polakiem?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Co to znaczy być Polakiem?

O to musisz mieć trudno w życiu jak 500 zł starcza ci na 2 dni.

To przy zarobkach 2000 zł na miesiąc przez pozostałe 27 dni miesiąca musisz głodować.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

a ty myślisz

ze wszyscy tyle zarabiają co ty 2000. ha ha no tak to wtedy dużo 500zł.z żoną zarabiam dużo więc 500zł to mało
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak byś "MNIAŁ"???

weź sobie jeden dzień wydaj więcej niż 250 zł i idź na korepetycje z języka polskiego

Fajnie
Idę
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 25

Ja nie pójdę

Ta impreza jest nieciekawa i nie ma co oglądać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

pytanie

Wreszcie wybłagaliście dla siebie wejściówki?
Hi hi hi...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 12

o.O

Jordanczycy spotkaja sie z dziecmi z domu dziecka, no to sie dzieci uciesza napewno
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 7

Remont nie impreza

Remonty robić a nie show. A później gadanie że kasy brak na remonty dróg i chodników.
popieram tę opinię 78 nie zgadzam się z tą opinią 39

Chłopie ty nie będziesz dyktował nikomu co ma robić!

sam się zajmij remontem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 20

Wreszcie rozsądny wpis
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Remonty są potrzebne a żeby je zrobić potrzebna jest kasa. Może dzięki takiej imprezie, w mieście pojawi się dodatkowych kilka tysięcy ludzi, zostawią kasę i będzie dzięki temu na remont. Albo jakiś inwestor lub potencjalny turysta usłyszy o imprezie i stwierdzi, ze miasto zasługuje na jego wizytę? Miastem można zarządzać politycznie lub ekonomicznie. Czy władze Gdyni są dobre w zarządzaniu? Chyba nie za bardzo. Inne miasta już im uciekły. Mam tylko nadzieje, ze w wyborach nie wygrają politycy realizujący ogólnopolskie cele partii.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 16

Janusze

Z PiSSu już minusują.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

kiedyś pojęciem Remont (koni) oznaczano przegląd koni pod kontem zakupów do armii
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mowa Polska to trudna rzecz

Kontem czy kątem

Czy z trollowania na rzecz platfusow

I budynia da się wyżyć? Szwagier szuka lekkiej pracy bo trochę ociezaly na umysle

Niech się zapisze do PiS

Referencje idealne
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

show jest platne. A placisz za wejscie na chodnik?

Chodnik jest publiczny i z moich podatków

A impreza zamknięta finansowana przez miasto.... czyli moje podatki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jakbyś trollu był z Gdyni, to byś widział choćby remont na Morskiej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

racja.....

Może jest kilka dziur w asfalcie i jeszcze kilka innych spraw, ale ludzie coraz częściej odwiedzają Gdynię......ciągle narzekacie....jedzcie do innych"super" metropolii i zobaczcie co tam robią samorządowcy. ... tysiące turystów zostawia w mieście dużo pieniedzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Coś Wam powiem!

Te białe smugi na niebie są bardzo podobne do białych linii malowanych farbą na ulicach!
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 8

Juz wktotce

nwo haarp dew ai

przedwyborczy Mis

jakie to zalosne...
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 9

d**ile zagłosują na Horałę - zamiast pokazów lotniczych będziecie mieć miesięcznice i pomniki tego małego prezydenta od małpy w czerwonym i irasiada

JUz wczoraj przed 22-ta muzyka przeekraczajaca wszelkie normy hałasu.Nie mozna było w domu wytrzymac nawet przy zamknietych oknach. Panie Szczurek dziekujemy za warunki do wypoczynku Tak jjest przy iazdej impresie. Mam nadzieje ze to ostatnia impreza tego Pana, niszczyciela Gdyni, mistrza w marnitrawieniu pieniedzy miejskich i nic nie robieniu .
Pamietajcie , którrym Gdynia jest bliska. Ten Pan nie moze przejsc w kolejnych wybirach. Usuncy go na smietnik historii. To z cala pewnoscia najgirszy Prezydet po II wjijnie .
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 27

Budzet to nie worek bez dna

Weź się człowieku uspokój, cofnij się pamięcią 20lat do tyłu zobacz zdjecia Gdyni wtedy i porownaj z "dziś". Było dużo inwestycji finansowanych przy udziale UE a co za tym idzie częściowo z budżetu miasta który był dotowany przez kredyty które trzeba spłacać. Każdy by chciał żeby non stop były wielkie inwestycje, ale pytanie z czego? Najpierw trzeba spłacić stare zobowiązania a potem można myśleć co dalej. Gdyby każdy Polak pouczył się trochę ekonomi to by myślał inaczej i żaden PIS nie miał by racji bytu bo najłatwiej jest wszystko wydać, rozdać nie inwestować a taka impreza to inwestycja bo ludzie przyjadą i zostawią kasę w Gdyni w barach, restauracjach czy w komunikacji miejskiej. Takie imprezy to też sponsorzy, gdyby się to nie opłacało to by Gdynia tego nie robiła. Ludzie myślcie trochę a nie gadacie pierdoły.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Jakieś konkretne argumenty czy tylko szczekać potrafisz na innych a myślenie u Ciebie to ból ? Większość z Was chce zmiany dla samej zmiany, no bo tak, a nie ma żadnych argumentów.

Drogą różowa jest? Jest
Druga nitka ul. Polskiej jest? Jest
Remont dworca w Gdyni jest? Jest
Kolejka na Kanienną Górę jest? Jest
Przebudowa węzła wzgórze jest? Jest
Połączenie estakady Kwiatkowskiego z obwodową jest? Jest

Dalej mam szukać czy już sobie przypomnisz. Człowieku najlepiej narzekać prawda? Dla ścisłości nie mieszkam w Gdyni także nie jestem uprawniony do głosowania na Szczurka ale takiego biadolenia nie kumam.

Napewno są rzeczy jeszcze do zrobienia np jakiś tunel pod torami w Chyloni ale kurde nie wiem czego wy chcecie od władz miasta. Kończę mój wywód jako osoba postronna bo mam ciekawsze zajęcia niż śledzenie malkontentow.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Remont dworca robilo Pkp

Twój tekst winien miec podtytuł "tekst sponsorowany" Dawno nie czytałem czegoś tak kontrowersyjnego. To moze 100 m;n na loitnisko to tez trafna inwestycka i sponsorzyu. Jezeli jestes sasiadem Gdynii jak piszesz, to oddamy ci te wszystkie imprezy w poakiecie ze Szczurkiem i jgo ukladem zamknietym, Tylko potem nie zglaszaj reklamacji
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

i znowu w weekend w Gdyni będzie jeden duży korek, bo większość uczestników przyjedzie własnym samochodem
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja przyjade cudzym, a wrócić mogę twoim, zero problemu, jakis sobie wybiorę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co? chciałbyś mieć miasto tylko dla siebie? jak nie chcesz mieć korków to pojedź do Bornego Sulinowa albo tego typu miasta, tam nic się nie dzieje, to nikt nie przyjeżdża i korków nie ma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

masakra.

Bylem rok tamy ide ide i dalej ide tak daleko a moze jeszcze dalej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Emocje z ryzykiem

Największą atrakcją na tego typu imprezach jest gdy samolot spada a jeszcze większą gdy w publiczność. Miłej zabawy.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 18

Nie ten sam tylko nowy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żaden troll

Wojtka szczypie że ludzie przejrzeli na oczy

póki co jest demokracja i decyduje większość, więc jak liczysz, że ktoś zamieni Szczurka na tego politykiera Horałę, to lepiej poszukaj sobie nowego miasta do zamieszkania, gdzie rządzi koryto plus - może Brzeszcze od Szydło? albo Cyców od Kempy? albo Podkarpackie?

Dla Ciebie istnieje tylko Szczurek i Horala trollu?

Chętnie bym się wybrała, ale to będzie organizacyjna porażka jak większość imprez w gdyni
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 21

Darek

A może razem tą porażkę przeżyjmy.

na Wiczlino Won!

Wyrazy współczucia dla mieszkańców Oksywia i Obłuża. Prawdopodobnie dojazd estakadą będzie niemożliwy jak się zwalą te wszystkie Janusze z Grażynami, Dżessikami i Brajankami w swoich paskach w tedeiku z trzyliterowymi wyróżnikami na tablicach rej. Przecież muszą dojechać pod samą bramę lotniska.
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 8

Igrzyska dla tłuszczy czas zacząć

I nie zapomnijcie na mnie i moich błaznów zagłosować
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 6

Beznadziejna impreza, byłam w tamtym roku
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 18

Dokładnie

Nic ciekawego, nudy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Liczyłaś na coś w stylu zlot VW w Pruszczu?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Komercyjna impreza

Szkoda że nie ma wojskowych Air Show. Tylko komercyjna impreza
.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Na plazy

Beda pokazy tez w niedziele?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jacy turyści takie atrakcje. Taki mamy target w Gdyni. Do czasu jak ten pirdolot komuś na łeb spadnie....
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 9

aero 2018

Byłam w zeszłym roku i uważam, że na uwagę zasługiwały wieczorne pokazy. Można naprawdę miło spędzić czas. Fajne impreza dla fanów samolotów.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 8

Kwestia gustu... jak zawsze ...

to idź na miesięcznicę

500+ zablokuje impreze

Janusze i Grazyny z całej Wolski juz walą bo za darmo, Naczelnik załatwił
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14

Dwa miliony

A w trakcie tego epokowego wydarzenia - super pokazu się okaże, że gawiedź liczna, silnie ubogacona programem 500+ zjedzie swoimi samochodami sprzed norm spalania i będzie trzeba zwiększyć zakres ochrony pokazu. I tu się pojawi pan Ł., który ma wprawę w wykonywaniu takich zadań. Z ręki wypłaci ile będzie trzeba.
Ręce opadają na takie wydatkowanie miejskich - Naszych pieniędzy. Taka impreza powinna być wyłącznie zabezpieczona ze środków sponsorów, przy organizacyjnym - bezkosztowym wsparciu medialnym miasta.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ale prezydent będzie mógł wpaść w swoich żółtych ciżemkach

I się pouśmiechać do poddanych

Szczurek tylko tyle masz do zaproponowania??

Spadaj już!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 15

no !- a potem gawiedż z radomskiego, rzeszowskiego z kielecczyzny wraca po wakacjach w swe rodzinne strony i ...

ależ w tej Gdyni się dzieje ! - i to o to g*wnie chodzi ....
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6

xxx

Nie narzekac
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

Czy w sobotę pokazywane jest to samo co w piątek?

bo nigdzie nie jest napisane że dokładnie ten sam pokaz
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

To samo

Żenada i porazka

W Sobotę po 21 wszyscy się ekscytowali jakimiś laserami i balonem. Na plaży wszyscy na rozkaz prowadzącego wyciągnęli swoje telefony i coś świecili a samolotów żadnych. Pojawiły się później jak wracałem do domu, zrobiły kilka obrotów i kilka fajerwerków..Ktoś powie, że się czepiam: jeśli na stronie imprezy jest 19.30-22.30 to mamy pokaz samolotów. niech organizatorzy podadzą godziny przerw i przewidywany czas pokazów a nie, że ludzie muszą stać i oglądać zbiegowisko ludzi, którzy nie umieją chodzić prawą stroną i piją alkohol. Pozdrawiam.

Kolorowe jarmarki 24/7 /12

Nie jaram siem gdy Bałtyk zdycha
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Miasto dofinansuje imprezę

w kwocie 2 mln zł. Myślę, że trzeba znowu ściągnąć Sylwester z Polsatem i też dofinansować. Sądzę, że jakieś 3 mln zł - w końcu to "promocja miasta". Aha i koniecznie więcej forsy dla Arki, ppnt i Muzeum Emigracji - też przecież promują.
Jak to jest, że za komuny miasto nie dofinansowywało, a turyści jednak do Gdyni przyjeżdżali. Pocztą pantoflową się rozchodziło, że jest taka miejscowość, czy jak ??
Te wszystkie dofinansowania i promocje to wymysły reklamowców i marketingowców, żeby kaska przez ich kieszenie przepłynęła i w jakimś drobnym procencie nawet i została.......
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 6

różnica priorytetów...

w Gdańsku wybudowali stadion za ponad 800 milionów, teraz stoi pusty, chyba że gra lechia to 25% trybun się wypełnia... zamiast tej jednej inwestycji mogliby robić AirShow w Gdańsku przez 400 lat, albo sylwestra przez 300 lat, albo Openera przez 200 lat z rzędu...

sponsorem paliwa dla latawców nad Gdynia

pozostaje wdzieczna Dziura Ozonowa
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wincy ropy w morzu, wincy betonu

na brzegu , wincy spalin w powietrzu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inwestycje w czasie przyszłym, imprezki i pomniki tu i teraz:)))

szczur jakie jest obecne zadłużenie Gdyni? 700 milionów?? Jakie było 20 lat temu jak dorwałeś się do koryta???
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 4

czy przelecą nad Polanką Redłowską ?...

powinno się pokazać dzieło ćwierć wiecza rządów prezydenta dla którego przylecieli !
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rozpiska ??

"(szczegółowa rozpiska w ramce poniżej tekstu)" - przecież to ewidentny rusycyzm!!. Co uchodzi w mowie potocznej nie powinno mieć miejsca w dziennikarstwie szanowny autorze notatki.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dramat

Od dłuższego czasu nic tu się kupy nie trzyma

widać rodzina autora wraz czerwonoarmistami do Gdańska przyjechała...

Gdynianie tu żyją, gdańszczanie mogą najwyżej zaminusować :)

chyba wegetuje

i rozmyśla ile życia traci w korku,
loteria czy w ten wekend biegi,maraton,rowery czy ratlon

pokazy Aerobaltic za darmo będzie można oglądać z gdyńskiej plaży

to mnie uspokoiło, bo myslałem ze bilety będą drogie i limitowane
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

2 dni polatają samolocikami a głupcy sie cieszą chociaż Gdynia tonie w marazmie i nieudolności,cierpi na brak inwestycji

swoją drogą marne te pokazy ,jacyś spadochroniarze ,2 kukuruzniki na krzyż i to mają byc pokazy lotnicze ,gdzie F22,F35 ,Boeingi i Airbusy ,to popierdółka a nie pokazy no ale jakie miasto takie i pokazy lotnicze
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 9

...

byłam w zeszłym roku na pokazie - porażka , pokaz laserów uratował sytuację. W tym roku już nie pojadę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Atrakcyjne pokazy lotnicze, czyli Gdynia tonie, ale orkiestra na Titanicu gra dalej...

jw.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5

Marnowanie pieniędzy tak mówią jedni.! Drudzy Fajna Impreza i to Rodzinna.! Dla Pierwszych - lepiej niech te pieniądze przeznaczy ratusz na nagrody dla siebie i swoich.! TAK?.

Szczurek winien oswietlic Pomnik Morzam by liczni przybysze z POlski mogli w pełnej krasie zobaczyć ostanie działó Szczurka , tak hucznie odsloniety z udziałem Prezydenta rp. turysci chetnie obejrza to dzielo .
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

jest lotnisko są samoloty -zorganizować loty widokowe dla społeczeństwa nad Gdynio !!!

bo z tarasu widokowego zlokalizowanego na IV p. bloku przy infoboksie widać tylko blok na przeciwko !
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

komunikacja "dedykowana"

hahahahahahahahahahha

będą migi? ach niestety... stoją bo się sypią.

I strach latać
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

obiektywnie

Czy ktoś mógłby uczciwie napisać (pomijając polityczne kwestie) czy warto na lotnisko przyjść z dzieckiem(4 lata)?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Lepiej nie

Chroń słuch dzieciaczka

a gdzie ta ramka z rozpiską?

bo nie widzę!!!

Zasponsorowalem imprezę w Gdyni i wyjechałem

Z Grażyną, Dzessika i Brajankiem na cały ten air weekend na Mazury. Jest tu trochę Januszów z rodzinami, piją palą i idą do wody, ale w Gdyni będzie w weekend więcej. Choć to jest mazurska dziura to Mają tu nad jeziorem nidzkim taka ścieżkę rowerową z żywicy i wyobraźcie sobie ze bez dziur jest i deskorolka i rower idzie jak burza, nie to co gdyńska dziura po kilku tygodniach w ramach rocznej gwarancji. Bawcie się dobrze... w korkach.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

zalatuje wypocinami mieszkancow Gdanska..

Tak to juz jest gdy u was w miescie Wasz prezydent inwestuje w swoje nieruchomosc a Nasz w imprezy dla mieszkancow i turystow!!
Jak to sie mowi zal posladki zaciska..:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Znowu zjadą się grubasy z plakietkami Photo i będą szpanować jacy to z nich eksperci lotnictwa.

Bezcprzeaady

Co to są dwa miliony, 1km środki kosztuje wiecej, albo mieszkanie w centrum

Taka prośba

Niech któryś z pilotów podczas pokazów zabierze tego naszego Chała-Bałę z UM i poleci sobie z nim gdzieś daleko stąd.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

WŁadnie tak klika szczurasow trwoni fundusze mieszkańców. Igrzyska dla przyjezdnych a dla mieszkańców dziurawe drogi jak ten dojazd do szczurodomu w Kosakkwiri
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie widziałeś to się nie wypowiadaj dzisiaj widziałem ja jestem stary a dla dzieci to coś wspaniałego super tak dalej panie prezydencie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Parking Babie Doły

Jak to możliwe, ze zakończenie imprezy platnej jest o 17tej, a parking trzeba opuścić do 16. Bo co? Dlaczego? I co mi zrobią? Auto odholują? Porażka taka organizacja

Ludzie....

.....czy jest w ogole coś co Wam sie podoba?

btw zajefajna impreza !!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pewno fotel,pilot+piwo,ewentualnie greal+piwo.Tak to z nami jest,nie ma imprez"ZLE".sa imprezy tez'ZLE".

Mega slabo napisany tekst

Skakanie od sasa do lasa a czlowiek nie jest w stanie skumac co i gdzie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

:)

Było bosko :) wielkie dzięki organizatorom i pilotom. Rano w kinie na Dywizjonie 303 a lwieczorem pokaz. Fantastyczny dzień :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Komety z Bulwaru

Byłem, fajne. Tylko te pety wyrzucane do Morza, nie fajnie. A kosz 3 metry dalej. I co tu o takich ludziach myśleć. Mam nadzieję że nie byli z Trójmiasta. Wstyd.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo słaby pokaz. Całość możnaby sklecić w jeden 30 minutowy występ.

.

Trafione w punkt.

bardzo

fajnie !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Żenujące

Przynajmniej to, co dało się zauważyć z bulwaru - 2 miliony - gratuluję dobrego humoru wodzirejom z UM i GCS-u.
Strata czasu, kilka przelotów ze świecami dymnymi, helikopter i dwóch paralotniarzy i dwa samoloty siejące fajerwerki - pokaz godny Szemuda z pełnym szacunkiem dla tej miejscowości.
Szkoda, że w tak galopującym tempie Gdynia schodzi na psy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

gdańsk 100 razy lepsze imprezy

gdańsk 100 razy lepsze imprezy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

gdańsk lepsze imorezy organizuje

organizacja w gdansku lepsza, tutaj imoreza mogłaby trwac 1 godzine trwała ponad 4 godziny, 3 godziny oczekiwania, bo ktos cos gadała przez mikrofon trudno zrozumiec co
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Szczególnie pokazy na motlawie na pewno były lepsze. Błagam.

Powiem tak. Jestem z Gdańska i pokaz bardzo mi się podobał. Może jskby wystąpiły jeszcze że dwie grupy to byłaby rewelacja ale i tak godnie. Także ja Gdańszczanin gratuluję Gdyni za organizację i nie czytajcie tych trollow co pitola o jakiejś porażce. Akrobacje z fajerwerkami rewelacja. Także gratuluję organizatorom a przede wszystkim tym doskonałym pilotom. Na pewno za rok się pojawię.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dziki

Dziki też człowiek bo zobaczył samoloty
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dno

Dwa występy a się wszyscy podniecają.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

I znowu...wam dogodzić. Jestem fanka pokazow lotniczych. Jestem tez patola z 500+. Nie wiem czym sie kierujecie wylewajac tyle jadu. Ok, ze pan Szczurek olewa...wszyscy olewaja...nie potraficie tak po prostu cieszyc sie z imprezy? Naprawde to za trudne olac sprawe i dac innym fun? W Radomiu tez taka impreza. W Pruszczu tez parę. w toruniu. Dajcie spokoj. Jesli mowicie o patoli czy ignorancji to spojrzcie na siebie...nie podoba sie? To wypier!**ac do innego miasta...

d**ilko mało ludzi uciekło z Gdyni? wypedzasz następnych??

Tylko dlatego, że nie chcą przepuszczać milionów na samolociki i pomniki??

pisiuarku nie zazdrosc

nie mamy armi uzbrojonej w odpowiedni sprzet ,okretow ,s.iglowcow. zabawa dudusia w wojsko odbyla sie-chlopie ile kasy zaplacilismy za ta zabawe.robili to tylko po to zeby glosowac na dudusia i pisiuarow.

Może takich jak ty?

Szybcy jak blyskawica

Brawo portal informacja o imprezie w dniu imprezy, nie można było wcześniej napisać, chyba w 3city przydałby sie portal lepiej zarządzający informacjami...

Strefa Kids

Strefa Kids na lotniaku to jakis zart. Takie cos jak dmuchance powinny byc w cenie biletu a ceny to 10 zl za 6 minut. Kto widzial gdziekolwiek drozej?

Szajs i strata pieniędzy

Takie pokazy to żenada jeden samolot na godzinę i jeszcze g*wno pokozują i drożyzna w hu..... to Red Bul wymiatał i impreza za darmo a tu lipa lepsza rozrywka była by na lotnisku w Rębiechowie.

Pokazy lotnicze

Super super

Kosakowo

Przestańcie z tą farsą lotnisko Babie Doły

re

17.08.18 bylem na plazy w godzinach wieczornych na pokazie aerobaltic fajnie bylo ale jrst cos co utkwilo mi w pamieci kobieta ktora czytala jakies wersy jak samoloty lataly skad te cytaty gdzie moge je znalezc pozdrawiam
do góry