Widok
W weekend pokazy lotnicze w Gdyni
Opinie do artykułu: W weekend pokazy lotnicze w Gdyni.
Artykuł na temat: Pokazy Aerobaltic w Gdyni
Wyczyny spadochroniarzy, samolotów, śmigłowców i grup akrobacyjnych - w piątek wieczorem ruszają pokazy Aerobaltic, które za darmo będzie można oglądać z gdyńskiej plaży . W sobotę część płatna na lotnisku Gdynia-Kosakowo .
Ubiegłoroczne pokazy lotnicze cieszyły się dużym zainteresowaniem gdynian i turystów. W tym roku mają być jeszcze bardziej efektowne, więc Gdynia postanowiła dopłacić do ich organizacji ponad 2 mln zł.
- Impreza w Gdyni to nie tylko pokazy w wykonaniu ...
Artykuł na temat: Pokazy Aerobaltic w Gdyni
Wyczyny spadochroniarzy, samolotów, śmigłowców i grup akrobacyjnych - w piątek wieczorem ruszają pokazy Aerobaltic, które za darmo będzie można oglądać z gdyńskiej plaży . W sobotę część płatna na lotnisku Gdynia-Kosakowo .
Ubiegłoroczne pokazy lotnicze cieszyły się dużym zainteresowaniem gdynian i turystów. W tym roku mają być jeszcze bardziej efektowne, więc Gdynia postanowiła dopłacić do ich organizacji ponad 2 mln zł.
- Impreza w Gdyni to nie tylko pokazy w wykonaniu ...
Bredzisz trolu.
Gdynia ma najlepsze imprezy plenerowe w północnej Polsce.
Z infrastrukturą też wypada lepiej niż Gdańsk. Bo takie inwestycje jak w Gdańsku służą tylko deweloperce i to tej dużej handlowo przemysłowej oraz pociotkom partyjnym których jest gdzie obsadzić.
Niestety ale jak marudzisz to się wyprowadż do gdańska pawła Adamowicza a zrozumiesz.
Z infrastrukturą też wypada lepiej niż Gdańsk. Bo takie inwestycje jak w Gdańsku służą tylko deweloperce i to tej dużej handlowo przemysłowej oraz pociotkom partyjnym których jest gdzie obsadzić.
Niestety ale jak marudzisz to się wyprowadż do gdańska pawła Adamowicza a zrozumiesz.
edzio, wygrałeś życie, 3 lata na łańcuchu jarozbawa w piwnicy psychiatryka
nogi ci nadal nie odrosły,
z piwnicy ani razu przez 3 lata cię pięlęgniarze nie wypuścili,
tylko wódkę i tabletki donoszą
faktycznie wiedziesz pełne i owocne życie,
wszyscy tutaj ci zazdrościmy, że wygrałeś życie,
brawo edzio, brawo
z piwnicy ani razu przez 3 lata cię pięlęgniarze nie wypuścili,
tylko wódkę i tabletki donoszą
faktycznie wiedziesz pełne i owocne życie,
wszyscy tutaj ci zazdrościmy, że wygrałeś życie,
brawo edzio, brawo
Piszesz łamaną polszczyzną, ale co tam - wyobraź sobie, że razem z moją żoną oddajemy miesięcznie 7000 zł podatków dla państwa. I nie wiem jak ty, ale ja się naprawdę irytuje, że są rodziny, które w tej chwili rzucają robotę i żyją tylko z 500+, czyli, de facto, naszych pieniędzy, które mogłyby pójść na 1000 innych (nie generujących inflacji) rzeczy
Remonty są potrzebne a żeby je zrobić potrzebna jest kasa. Może dzięki takiej imprezie, w mieście pojawi się dodatkowych kilka tysięcy ludzi, zostawią kasę i będzie dzięki temu na remont. Albo jakiś inwestor lub potencjalny turysta usłyszy o imprezie i stwierdzi, ze miasto zasługuje na jego wizytę? Miastem można zarządzać politycznie lub ekonomicznie. Czy władze Gdyni są dobre w zarządzaniu? Chyba nie za bardzo. Inne miasta już im uciekły. Mam tylko nadzieje, ze w wyborach nie wygrają politycy realizujący ogólnopolskie cele partii.
JUz wczoraj przed 22-ta muzyka przeekraczajaca wszelkie normy hałasu.Nie mozna było w domu wytrzymac nawet przy zamknietych oknach. Panie Szczurek dziekujemy za warunki do wypoczynku Tak jjest przy iazdej impresie. Mam nadzieje ze to ostatnia impreza tego Pana, niszczyciela Gdyni, mistrza w marnitrawieniu pieniedzy miejskich i nic nie robieniu .
Pamietajcie , którrym Gdynia jest bliska. Ten Pan nie moze przejsc w kolejnych wybirach. Usuncy go na smietnik historii. To z cala pewnoscia najgirszy Prezydet po II wjijnie .
Pamietajcie , którrym Gdynia jest bliska. Ten Pan nie moze przejsc w kolejnych wybirach. Usuncy go na smietnik historii. To z cala pewnoscia najgirszy Prezydet po II wjijnie .
Budzet to nie worek bez dna
Weź się człowieku uspokój, cofnij się pamięcią 20lat do tyłu zobacz zdjecia Gdyni wtedy i porownaj z "dziś". Było dużo inwestycji finansowanych przy udziale UE a co za tym idzie częściowo z budżetu miasta który był dotowany przez kredyty które trzeba spłacać. Każdy by chciał żeby non stop były wielkie inwestycje, ale pytanie z czego? Najpierw trzeba spłacić stare zobowiązania a potem można myśleć co dalej. Gdyby każdy Polak pouczył się trochę ekonomi to by myślał inaczej i żaden PIS nie miał by racji bytu bo najłatwiej jest wszystko wydać, rozdać nie inwestować a taka impreza to inwestycja bo ludzie przyjadą i zostawią kasę w Gdyni w barach, restauracjach czy w komunikacji miejskiej. Takie imprezy to też sponsorzy, gdyby się to nie opłacało to by Gdynia tego nie robiła. Ludzie myślcie trochę a nie gadacie pierdoły.
Drogą różowa jest? Jest
Druga nitka ul. Polskiej jest? Jest
Remont dworca w Gdyni jest? Jest
Kolejka na Kanienną Górę jest? Jest
Przebudowa węzła wzgórze jest? Jest
Połączenie estakady Kwiatkowskiego z obwodową jest? Jest
Dalej mam szukać czy już sobie przypomnisz. Człowieku najlepiej narzekać prawda? Dla ścisłości nie mieszkam w Gdyni także nie jestem uprawniony do głosowania na Szczurka ale takiego biadolenia nie kumam.
Napewno są rzeczy jeszcze do zrobienia np jakiś tunel pod torami w Chyloni ale kurde nie wiem czego wy chcecie od władz miasta. Kończę mój wywód jako osoba postronna bo mam ciekawsze zajęcia niż śledzenie malkontentow.
Druga nitka ul. Polskiej jest? Jest
Remont dworca w Gdyni jest? Jest
Kolejka na Kanienną Górę jest? Jest
Przebudowa węzła wzgórze jest? Jest
Połączenie estakady Kwiatkowskiego z obwodową jest? Jest
Dalej mam szukać czy już sobie przypomnisz. Człowieku najlepiej narzekać prawda? Dla ścisłości nie mieszkam w Gdyni także nie jestem uprawniony do głosowania na Szczurka ale takiego biadolenia nie kumam.
Napewno są rzeczy jeszcze do zrobienia np jakiś tunel pod torami w Chyloni ale kurde nie wiem czego wy chcecie od władz miasta. Kończę mój wywód jako osoba postronna bo mam ciekawsze zajęcia niż śledzenie malkontentow.
Twój tekst winien miec podtytuł "tekst sponsorowany" Dawno nie czytałem czegoś tak kontrowersyjnego. To moze 100 m;n na loitnisko to tez trafna inwestycka i sponsorzyu. Jezeli jestes sasiadem Gdynii jak piszesz, to oddamy ci te wszystkie imprezy w poakiecie ze Szczurkiem i jgo ukladem zamknietym, Tylko potem nie zglaszaj reklamacji
Dwa miliony
A w trakcie tego epokowego wydarzenia - super pokazu się okaże, że gawiedź liczna, silnie ubogacona programem 500+ zjedzie swoimi samochodami sprzed norm spalania i będzie trzeba zwiększyć zakres ochrony pokazu. I tu się pojawi pan Ł., który ma wprawę w wykonywaniu takich zadań. Z ręki wypłaci ile będzie trzeba.
Ręce opadają na takie wydatkowanie miejskich - Naszych pieniędzy. Taka impreza powinna być wyłącznie zabezpieczona ze środków sponsorów, przy organizacyjnym - bezkosztowym wsparciu medialnym miasta.
Ręce opadają na takie wydatkowanie miejskich - Naszych pieniędzy. Taka impreza powinna być wyłącznie zabezpieczona ze środków sponsorów, przy organizacyjnym - bezkosztowym wsparciu medialnym miasta.
Żenada i porazka
W Sobotę po 21 wszyscy się ekscytowali jakimiś laserami i balonem. Na plaży wszyscy na rozkaz prowadzącego wyciągnęli swoje telefony i coś świecili a samolotów żadnych. Pojawiły się później jak wracałem do domu, zrobiły kilka obrotów i kilka fajerwerków..Ktoś powie, że się czepiam: jeśli na stronie imprezy jest 19.30-22.30 to mamy pokaz samolotów. niech organizatorzy podadzą godziny przerw i przewidywany czas pokazów a nie, że ludzie muszą stać i oglądać zbiegowisko ludzi, którzy nie umieją chodzić prawą stroną i piją alkohol. Pozdrawiam.
Miasto dofinansuje imprezę
w kwocie 2 mln zł. Myślę, że trzeba znowu ściągnąć Sylwester z Polsatem i też dofinansować. Sądzę, że jakieś 3 mln zł - w końcu to "promocja miasta". Aha i koniecznie więcej forsy dla Arki, ppnt i Muzeum Emigracji - też przecież promują.
Jak to jest, że za komuny miasto nie dofinansowywało, a turyści jednak do Gdyni przyjeżdżali. Pocztą pantoflową się rozchodziło, że jest taka miejscowość, czy jak ??
Te wszystkie dofinansowania i promocje to wymysły reklamowców i marketingowców, żeby kaska przez ich kieszenie przepłynęła i w jakimś drobnym procencie nawet i została.......
Jak to jest, że za komuny miasto nie dofinansowywało, a turyści jednak do Gdyni przyjeżdżali. Pocztą pantoflową się rozchodziło, że jest taka miejscowość, czy jak ??
Te wszystkie dofinansowania i promocje to wymysły reklamowców i marketingowców, żeby kaska przez ich kieszenie przepłynęła i w jakimś drobnym procencie nawet i została.......
2 dni polatają samolocikami a głupcy sie cieszą chociaż Gdynia tonie w marazmie i nieudolności,cierpi na brak inwestycji
swoją drogą marne te pokazy ,jacyś spadochroniarze ,2 kukuruzniki na krzyż i to mają byc pokazy lotnicze ,gdzie F22,F35 ,Boeingi i Airbusy ,to popierdółka a nie pokazy no ale jakie miasto takie i pokazy lotnicze
Zasponsorowalem imprezę w Gdyni i wyjechałem
Z Grażyną, Dzessika i Brajankiem na cały ten air weekend na Mazury. Jest tu trochę Januszów z rodzinami, piją palą i idą do wody, ale w Gdyni będzie w weekend więcej. Choć to jest mazurska dziura to Mają tu nad jeziorem nidzkim taka ścieżkę rowerową z żywicy i wyobraźcie sobie ze bez dziur jest i deskorolka i rower idzie jak burza, nie to co gdyńska dziura po kilku tygodniach w ramach rocznej gwarancji. Bawcie się dobrze... w korkach.
Żenujące
Przynajmniej to, co dało się zauważyć z bulwaru - 2 miliony - gratuluję dobrego humoru wodzirejom z UM i GCS-u.
Strata czasu, kilka przelotów ze świecami dymnymi, helikopter i dwóch paralotniarzy i dwa samoloty siejące fajerwerki - pokaz godny Szemuda z pełnym szacunkiem dla tej miejscowości.
Szkoda, że w tak galopującym tempie Gdynia schodzi na psy.
Strata czasu, kilka przelotów ze świecami dymnymi, helikopter i dwóch paralotniarzy i dwa samoloty siejące fajerwerki - pokaz godny Szemuda z pełnym szacunkiem dla tej miejscowości.
Szkoda, że w tak galopującym tempie Gdynia schodzi na psy.
Powiem tak. Jestem z Gdańska i pokaz bardzo mi się podobał. Może jskby wystąpiły jeszcze że dwie grupy to byłaby rewelacja ale i tak godnie. Także ja Gdańszczanin gratuluję Gdyni za organizację i nie czytajcie tych trollow co pitola o jakiejś porażce. Akrobacje z fajerwerkami rewelacja. Także gratuluję organizatorom a przede wszystkim tym doskonałym pilotom. Na pewno za rok się pojawię.
I znowu...wam dogodzić. Jestem fanka pokazow lotniczych. Jestem tez patola z 500+. Nie wiem czym sie kierujecie wylewajac tyle jadu. Ok, ze pan Szczurek olewa...wszyscy olewaja...nie potraficie tak po prostu cieszyc sie z imprezy? Naprawde to za trudne olac sprawe i dac innym fun? W Radomiu tez taka impreza. W Pruszczu tez parę. w toruniu. Dajcie spokoj. Jesli mowicie o patoli czy ignorancji to spojrzcie na siebie...nie podoba sie? To wypier!**ac do innego miasta...