Widok

WARSZAWA______KTO_NA-HARPAGAN???????

Elo!
Proponuję wszystkim Warszawiakom i okoliczniakom wspólny wyjazd na Harpa. Ja juz mam 2 osoby. Może ty będziesz następną osobą? Piszcie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chetnie sie podlacze bike3citi@wp.pl
Zajrzyj na stronke www.otwock.org.pl
Jedzie od nas 5 osob pociagiem (na forum jest temat).
+ narazie 3 samochodem

Pozdrawiam
Ja jadę z przyjaciółmi z www.grono.net (Grono ROWER). Jak narazie jest nas 7 osób. My bedziemy jechac 5 osobowymi z przesiadkami:

http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=2&ident=c1.02921639.1128508135&getTariff=yes&outConId=C1-1

wyjazd w piątek o 8:29 z W.Zachodniej, bilet normalny kosztował by wtedy 27,5zł. Jeśli jechalibysmy pospiesznymi to jedzie sie o 3 godziny krócej, ale bilet kosztuje 61zł. Osobowymi w Czersku bylibysmy o 16:19 i stamtąd mozna juz podjechac rowerami do bazy rajdu w Rytlu.

temat na grono.net: http://grono.net/user/topic-show.jsp?id=251633&limit=20&total=7&page=5

Pozdrawiam i do zobaczenia.
Wano
Wano słuchaj. Powiedz mi tylko czy na przesiadki starczy 5 minut? Trzeba się liczyć z tym, że pociąg może się spóźnić.
te pociągi czekają na siebie z tego co wiem. Przynajmniej tak kiedys bylo ze jakos one na siebie czekały 5-10min. Nie powinno byc z tym problemu. Zreszta bedziemy mieli zapasu i to duzo (16:19 w Czersku).
A czy można od razu kupić jeden bilet czy na każdej stacji trzeba będzie osobny? I jeszcze jedno. Czy ten pociąg może dojechać do Rytla, czy tylko do Czerska?
kupuje sie jeden bilet od razu. Tylko wtedy wyjdzie to 27,5zł. Do Rytla mozna dojechac kolejnym pociągiem osobowym w tej samej cenie, ale w Czersku trzeba czekac chyba ze 40 min na pociąg. Szybciej bedzie te pare kilometrow przejechac i rozruszac nogi po pociagu ;)
Hejka!
Ja proponuję takie połączenie:
http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=3&ident=fq.02807939.1128659864&getTariff=yes&outConId=C1-1
Dzwoniłem na pkp więc wiem, że ta trasa jest pewna. Do Czerska dojedzie się za 28zł, a z Czerska po 40 minutach czekania za 3zł do Rytla. Co wy na to?
link juz nie jest aktywny :(
napisz o ktorej godzinie wyjazd, ile przesiadek i o ktorej w Czersku?
Wyjazd z warszawy zachodniej o 6:58, a w Czersku jest się o 13:59. Są 2 przesiadki, napierwszej przesiadce będziemy mieli 55 minut czasu, a na drugiej 20. Bilet kosztuje: drugą klasą 45zł, a pierwszą 68zł ( zniżki sam sobie oblicz bo nie wiem jakie masz). Bilet z Czerska do Rytla kosztuje 4,60 (tu też oblicz sobie zniżki), a jest o ok.14:40.
Ja jednak zdecydowałbym się na opcję o 8:29-16:19. Jedzie się tyle samo czasu, bilet tanszy, a przy okazji nie trzeba tak wczesnie wstawać.
Bede wyjezdzal okolo 13-14 w piatek samochodem. Moge zabrac 2-3 osoby. Jade jednak tylko w jedna strone.
pozdrawiam
Misiek
Witam
Czy można Cię prosić o jakiś kontakt? Mój nr to 607348967.
Pozdrawiam
Konrad
bayron napisał(a):

> Elo!
> Proponuję wszystkim Warszawiakom i okoliczniakom wspólny wyjazd
> na Harpa. Ja juz mam 2 osoby. Może ty będziesz następną osobą?
> Piszcie.

Ja wybieram się z moimi trzema towarzyszami broni z centralnego pośpiechem o 10:55 potem przesiadka w Tczewie i do Rytla. Natomiast z powrotnem będzie Meksyk jeśli chodzi o transport PKP.

pozdr.