Widok
WARTO POLECAM!!!!
Od września został otwarty ten punkt, który naprawdę robi bardzo dobre wrażenie, jest tam jest tam dużo przestrzeni, ogród i gabinet do nauki logopedii, a Panie są cudowne mają doświadczenie i za nimi dzieci szaleją.
Wiem co piszę, ponieważ moja córka przeszła z punktu, gdzie pani Gosia i pani Ania pracowały wcześniej. P O L E C A M ! ! ! !
Wiem co piszę, ponieważ moja córka przeszła z punktu, gdzie pani Gosia i pani Ania pracowały wcześniej. P O L E C A M ! ! ! !
Moja ocena
Świat Malucha
kategoria: Żłobki
opieka: 6
wyposażenie: 5
bezpieczeństwo: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6
Również polecam punkt w 100 %, moje dziecko jest tam od samego początku, również jak mamy wyżej przeszło z innej placówki gdzie Pani Ania i Gosia były "ciociami".
W żłobku panuje rodzinna atmosfera, dziecko się nie nudzi, duży ogród na którym dzieci przebywały nawet jesienią :) dziecko rozwija swoje zainteresowania, uczy się śpiewać, coś tam zaczyna tańczyć, dużo maluje. P O L E C A M !!!
W żłobku panuje rodzinna atmosfera, dziecko się nie nudzi, duży ogród na którym dzieci przebywały nawet jesienią :) dziecko rozwija swoje zainteresowania, uczy się śpiewać, coś tam zaczyna tańczyć, dużo maluje. P O L E C A M !!!