Widok

...::::WARUNEK NA WSTiH :::...

Nauka i Szkolnictwo Temat dostępny też na forum:
Male forum dotyczące egzaminów warunkowych na WSTiH..
Kto ma jakiś warunek w tym roku..Piszcie i dzielcie się informacjami..
Kurcze zacznijmy sobie pomagać,bo już niedługo połowy nie będzie..
Jajestem na 1 roku..Noga mi się powinęła na Makroekonomii u Pana Blocha.Takim sposobem dorobiłam się egzaminu warunkowego z tego przedmiotu..Makabra..Najgorsze są te pieniądze..Lekka przesada..Raty tyle kasy wynoszą to jeszcze 300zl za przedmiot..Przecież to jest śmiechu warte..
W ogóle nie wiem do czego się zabrać i od czego zacząć..
Na prawdę istny koszmar..:(
Pozdrawiam wsyztskich studentów z WSTiH..
Kurcze piszcie i pomagajmy sobie nawzajem..a nie tak jak większość..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aha i jeszcze coś..
Jest jeszcze to drugie forum..
Mili ludzie wpadają i czasem się czegoś można dowiedzieć,i są osoby,ktore pomagają sobie nawzajem na prawdę..

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=13&i=379&t=379 =>oto link.
Pozdrawiam
no ja mam warunek z geografii, ten egz. mnie poprostu rozwalil, minuta na pytanie i bum next fotka i tak polecialo 10 pytan :)
W sumie bardziej co do gegry bylamprzekonana ze bede miala warunek a tu niespodzianka dzieki Bogu zaliczylam:/ a to przesada z tymi jego slajdami:/ na prawde

hej

hej luzdiska przelsijcie mi jakies nitatki z historii jak możecie,a jak macie kawałek zeskanowanej ksiązki z historii sztuki i kultury załaczcie na mail'a.mam egzam 4 maja.thx/studiuje na wstih

Inne tematy z forum Nauka

Kurs komputerowy ( podstawowy) gdzie? (9 odpowiedzi)

Umiem wł i wył , pobuszuje w necie i tyle Dostałam propozycje pracy i musze szybko ogarnąć MS...

Kursy, szkolenia - paznokcie (5 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

do góry