Widok

WARZYWA!!!!!!!!!!!!!

TO SKANDAL JESTEM OKROPNIE ZAWIEDZIONY PANIA KTÓRA JEST NA WARZYWACH. BARDZO LUBIE ROBIĆ Z ŻONĄ ZAKUPY W BOMI ALE ODKĄD BYŁEM 3 RAZY NA FIKAKOWIE ZACZYNAM SIĘ ZASTANAWIAĆ NAD TYMI DELIKATESAMI. PANI Z WARZYW O IMIENIU MAŁGOSIA TAK MIAŁA NA PLAKIETCE ZACHOWYWAŁA SIĘ SKANDALICZNIE, UZYWAŁA WOBEC SWOICH KOLEŻANEK WULGARNYCH SŁÓW I NIE ZWARZAŁA NA TO UWAGI ŻE SĄ KLIENCI, a wobec klientów jest bardzo zgryzliwa CZY ONA TAM PRACUJE ZA KARE?????(TO JAKAŚ KIEROWNICZKA DZIAŁU CZY JAK)???? ZA DRUGIM RAZEM BYŁO PODOBNIE JEJ ZACHOWANIE NIE JEST TYPOWE DLA EKSPEDJĘTKI!!!TAK OSOBA powinna pracować na magazynie!!!, az strach wchodzić na dział warzyw. Pomimo to daje tez pozytywnA opinie bo panie na sali i na stoisku mięsnym garmaż, sery, są uczynne i miłe. kasjerek fakt mało ale obsługa kas super. Mam nadzieje że ktoś konkretny czyta te opinie i coś z tym zrobi!!. pozdrawiam
Moja ocena
Bomi kategoria: Supermarkety
obsługa: 3

asortyment: 6

promocje: 5

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 4

4.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panie Romanie znam pana i to dobrze pilnuj swojej zony .Zajmij sie swoim charakterem i pracuj nad nim .Obczeniac na forum,to sa sprawy cywilno karalne.wszystko mozna odtwozyc.PODGLADACZ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry