dziękuję agusp... :)
ja nie wiem, gdzie jest pułaskiego... jedziemy dzisiaj do sopotu znowu.. musimy kupić ćwiczenia z rosyjskiego... a ja nie mam czasu poszperać w internecie albo pokukać na mapę miasta...
Jakby w Sopocie sie nic nie znalazlo to wiem ze w Gdansku Glownym jest dobrze zaopatrzona ksiegarnia jezykowa z tego co mi sie kojarzy to nastepna jest we Wrzeszczu :) Niestety do Sopotu nie docieralam w takich sprawach zbyt czesto :) Za to bardzo czesto odwiedzalam Bar Przystan w czwartki :P
dzięki baby...
na głównym w gdańsku jest english unlimited, we wrzeszcu best-books-bank, i jeszcze jedna...
tylko sopotu nie znam :) tylko monciak i molo :)
to wstyd?
no to co ja mam powiedzieć?
pracuje w sopocie !!!!
10 minut od monciaka, a na górnym sopocie to tylko przejazdem byłam :)
wiem gdzie UL i molo, hehe :)
i haffner, bo na basen tam chodziłam
i tyle :)
super :) dziękuję Pomarańczko... my nie robiliśmy wtedy tej sesji, o której pisałam, bo mój Skarbek pokrzyżował mi plany... mam tylko parę zdjątek z bursztynii.... Ale teraz trzeba wybrać się na spacerek... tak kolorowo jest...
dzisiaj wynalazłam w czarnej oliwce przepisik na polędwiczki wieprzowe w sosie musztardowo-miodowym a że mam akurat wszystkie skladniki to postanowiłam to zrobić
ej wiper , tylko żeby sie męzus nei przyzwyczaił za bardzo, bo tak jest że męzczyźni sie szybko do dobrego przyzwyczajają!!
i więźniem w kuchni sie staniesz, hę?
Anglia i wierzcie mi ze to mieso wyglada okropnie poza tym to co slyszalam na temat tego co sie dzieje wieczorami w fabrykach z kurczakami np odrzucilo mnie calkowicie :(
w okolicach stuttgartu znajomi otworzyli sklep i knajpkę z polskimi specjałami.... dla spargnionych dobrego żarcia polaków... niemcy i turcy też korzystają :)
mam rodzinę w Śinoujściu i często tam jeżdzę
zaraz przy granicy po polskiej stronie jest ogromny targ, przyjeżdżają tam rzesz Niemców i wiecie co kupują?? sery, wędliny, chleb...
:) i pijesz sobie alkohol :) ja mam wrażliwy żołądek itp. i jak piję alkohol do leków to potem organizm się na mnie mści...
z resztą, raz się zatrułam tabletkami w połączeniu z alkoholem, miałam niezły odlot, i juz nigdy jednego z drugim nie połączę...
ja mam twardy organizm i jeszcze nic takiego mi nie zaszkodziło...
ale przyznam że antybiotyk podziałał na mój pęcherz i już nie sikam tak często i nie piecze-uff