Widok

WC PKP Gdańsk Oliwa

Od września ubiegłego roku, WC na stacji PKP Gdańsk Oliwa zamknięte na " cztery spusty".
Chyba dla poprawy samopoczucia od około miesiąca kolejarze postawili Toy Toya. Zarządcy dworca proponuje skorzystać z tego nowego przybytku z dwójką małych dzieci, a i bez dzieci jest to swoiste wyzwanie.
PS. Dla złośliwcom którzy zwrócą mi uwagę, aby zgłaszać odpowiednim służbom odpowiem:
napisałam do ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A

Pkp oliwa to jest tragedia.
Na poczekalni zimą idzie zamarznąć
jest brak ogrzewania.
Toalety brak. Ściany wyglądają strasznie jakby gniły szczególnie na dole.
Niby Gdansk ale pkp jest przerażające.

Myślę że psujące się rzeczy to problem całego świata a nie tylko tu. A jak się nie podoba to Laos zaprasza

W

W północnym Laosie na osobliwej stacji autobusowej, gdzie dróg asfaltowych jeszcze nie widziano, stoją zabudowane toalety, bez awarii. Takie problemy jak sanitaria są tylko w przeludnionych biednych krajach i europie, jakoś cała reszta tego biednego i niebezpiecznego świata od dawna nie ma takich problemów, jak zepsuty kibel xD

Mało tam jest krzaków?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczywiście zakładasz, że toaleta służy tylko do szybkiego oddania moczu przez faceta. Otóż nie. Są jeszcze co najmniej 2 inne sytuacje związane ściśle z toaletą, które trudno załatwić w krzakach na mieście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale są krzaki nie opodal
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

na każdej stacji metra masz toalety

dlatego trójmiasto jest całe zas...ne i śmierdzące
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Też mi problem

Rób w krzaki - tam ich akurat cała masa, większego syfu niż koło tego pseudodworca to ze świecą szukać. Kolejna jakaś uryna wśród tych badyli - bez znaczenia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tam jest buda obok

Nazywa się bio

Żenujące miasto
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lej na tory!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

nuuuuuu

juz po czasie g 21,00pm, potrzeby za okno pociagu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Oddajcie autobus 122 ze starej trasy!!! Od kamionki do lotniska i dołem Sopotu!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dworzec powinien być na peronie w tym odrestaurowanym przystanku a tamto zburzyć do piwnic, śmierdzi strach tam wejść i zupełnie nie po drodze
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zniesmaczony

Dworzec Gdańsk Oliwa to jeden wielki skandal. Podobnie jak niedoświetlone uliczki po stronie oliwskiej. Dziadostwo władz, która skupia się na auto lansie w mediach społecznościowych.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Straszne
do góry