Widok

WIECZÓR PANIEŃSKI - REJS

W sierpniu ide na wieczór panieński mojej koleżanki. Jej świadkowa zoorganizowała Rejs w Stena Line. Byliście kiedyś na takim rejsie?? Jak jest?? Myslicie, ze dobrze sie bedziemy bawiły??
Dzieki
Chicca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bylam dwa razy,
polecam,
bedziecie milo wspominac

sa dwa rodzaje rejsow:

1. dzien na morzu bez schodzenia na lad i powrot noca (czyt.dyskoteka i inne zabawy) ale troche jest meczace to plyniecie w dzien jesli nie bedzie sloneczka do opalania. ale byl konkurs wiedzy o promie - m.in liczenie foteli na calym promie :)

2. dyskoteka w nocy, w dzien zejscie na lad i zwiedzanie miasta i w nocy powrot i znowu nocne szalenstwa ....

polecam sforsowanie w nocy barierek i dostanie sie na gorne - niedostepne - poklady. okolice komina i dziub statku... naprawde ciekawie...
Łobuziara ;P

2 wydaje sie lepsza opcja-a ile kosztuje taka przyjemnosc?sa jakies promocje?
z noki sa znizki,
z profitu (idea) tez, i
w necie na ich firmowej stronie sa jakies kupony.
Proponujemy wybrać sobie tancerza na WIECZOREK PANIEŃSKI,gwarantowana zabawa i wspaniałe wrażenia z show tancerza z grupy BEST MEN (www.bestmen.pl).Pełen profesjonalizm i duża kultura oraz doświadczenie każdego z tancerzy.Zadzwoń pod numer:0501663110 i zamów Chippendales z BEST MEN-Internationale Chippendales a wspominać będziesz przez długi czas...

CHIPPENDALES-BEST MEN(www.bestmen.pl)
Tylko grupa BEST MEN'Chippendales(Tel.0501663110) jest odpowiedzia na udany WIECZÓR PANIEŃSKI. ...

pozdrawiamy-wieczór panieński

www.chippendales.com.pl

Dawid-lider grupy Polish Chippendales BadBoys -najlepszej i najbardziej zananej grupy w Polsce tańczącej dla Kobiet na dyskotekach- wieczorach panieńskich- urodzinach- bankietach -pokazach mody- spotkaniach integracyjnych itp.
OJJ - WIECZÓR PANIEŃSKI CZAS ZAKOŃCZYĆ!
Wieczór rozpoczął się w piatek 13 - było nas 13 dziewczyn. Pomimo tych pechowych wskazówek wieczór był bardzo udany - po raz pierwszy tak fajnie się bawilam i tak malo spałam.
Polecam taki pomysł.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Jak przekonać męża do powrotu? (115 odpowiedzi)

Miesiąc temu zostawił mnie mąż wyprowadził się bez uprzedzenia kiedy byłam w pracy. Na początku...

Szukam ladnej i inteligentnej dziewczyny 17-19lat (9 odpowiedzi)

Jestem chlopakiem ktory jest bardzo otwarty i poszukuje dziewczyny sam mam 18,5lat i jestem z...

Grupa wsparcia dla rozwiedzionych (27 odpowiedzi)

Witam. Czy obecnie w trojmiescie działa jakas grupa wsparcia dla osob borykajacych sie z...

do góry