Widok

WIELKIE ROZCZAROWANIE

Spędzałam sylwestra w tym roku w tym miejscu. Miało być zupełnie inaczej niż było. Z grupą znajomych zdecydowaliśmy się na wykupienie miejsc żeby w noc sylwestrową mieć gdzie odpocząć oraz porozmawiać. Dostaliśmy informację, że osoby bez opłaconych miejsc nie będą mogły siadac (po to płaciliśmy!). Wymagany strój na tę noc był elegancki, mężczyźni garnitury(żadne dżinsy), kobiety elegancko i niewyzywająco. Miały być w sylwestra promocje na barze. WIELKIE KŁAMSTWO! Promocji na barze żadnych (pół litra wódki za 80 zł plus do tego litr soku za 25 zł! to promocja?), do tego osoby które wchodziły z zewnątrz siadały gdzie popadnie (zajmowały również nasze wykupione miejsca) i nikt z tym porządku nie zrobił! A do tego mimo wcześniejszych ustaleń do klubu były wpuszczane osoby w dżinsach, kobiety w wiejskich tunikach i ogólnie osoby odbiegające od stawianych gościom wymagań a miała byc selekcja! NIE POLECAM!! Wydaliśmy kupę kasy za zabawę w warunkach które miały byc inne. Równie dobrze mogliśmy wejść z zewnątrz i bawić się tak samo i jeszcze zaoszczędzić. Także przestrzegam.
Moja ocena
obsługa: 5

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 3

3.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Odpowiedź obiektu:

Szanowna Pani,
serdecznie dziękuję, że wybraliście Państwo nasz Klub na spędzenie wieczoru sylwestrowego. Mam nadzieję gościć Panią wraz z przyjaciółmi jeszcze nieraz w Mieście Aniołów. Postaram się wyjaśnić drażliwe kwestie.
Byłem w tym dniu osobą zarządzającą personelem oraz odpowiedzialną za imprezę. Z moich obserwacji wynikają następujące wnioski:
- wszyscy nasi Goście, którzy wykupili miejsca siedzące byli po wejściu doprowadzani do swoich stolików przez kelnerki lub innych pracowników Klubu
- określenie elegancji w obecnych czasach jest dość trudne ponieważ projektanci i styliści lansują różne trendy, w których niekiedy skompilowane odpowiednio z resztą ubioru dżinsy są formą dopuszczalną na wieczorne imprezy
- formułą naszej zabawy sylwestrowej była dyskoteka z prezentacją ostatnich pięciu dekad muzyki rozrywkowej
- 31.12 w promocji mieliśmy następujący asortyment:
1 0.5 l wódki 80 pln normalnie 100 pln
2 0.5 l whisky 215 pln normalnie 240 pln
Wnioski.
1. W przypadku jeżeli ktoś postronny zajął miejsce przy Państwa stoliku należało natychmiast powiadomić o zaistniałym zdarzeniu kogokolwiek z pracowników Klubu, a problem byłby rozwiązany natychmiast.
2. Moda tzw. "wiejska" i "miejska" obecnie niczym się nie różnią i nie należy klasyfikować ludzi według ich miejsca zamieszkania.
3. Promocje były.
Konkluzja.
Wszystkie problemy wynikające w czasie imprez staramy się rozwiązywać i wyjaśniać natychmiast mam nadzieję, że z satysfakcją dla naszych Gości ponieważ to my jesteśmy dla Państwa.
Chciałbym Pani oraz Pani Przyjaciołom złożyć najserdeczniejsze życzenia Noworoczne z nadzieją goszczenia mimo wszystko Państwa w Mieście Aniołów.
Za wszystkie niedogodności wynikłe w czasie imprezy serdecznie przepraszam, a Pani uwagi będą dla nas wskazówką na przyszłość.
Pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam Ja też byłem w tę wyjątkową noc w Mieście Aniołów i też opłacałem stolik i wejście ale nie zauważyłem żadnych nieprawidłowości, obsługa była super i ceny na barze do zniesienia, ale jak ktoś chciałby się bawić bardzo tanio to koniecznie trzeba iść na plac miejski i pić piwko (byłoby taniej) Odnośnie dżinsów i wiejskich tunik to już naprawdę wychodzi wiocha ale z autora tej opinii. Kobieto na przyszły rok idź na sylwestra do Sopotu do 5 gwiazdkowego hotelu i zapłacisz trochę więcej i na pewno zobaczysz podobnie ubranych!!!! Życzę powodzenia i trochę więcej tolerancji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry