Widok
WITAM !!!
WITAM !!!
WITAM MAM NA IMIĘ JAN I CZEKAM NA TĄ JEDYNĄ KTÓRA SPRAWI, ŻE ODMIENIĘ SWOJE ZDANIE NA TEMAT KOBIET, KTÓRE TYLKO POTRAFIĄ ZAGLĄDAĆ W GŁĄB MOJEGO PORTFELA .OCZEKUJĘ CZEGOŚ WIĘCEJ !!! MAM 42 LATA ,BRUNET ŚREDNIEGO WZROSTU CZEKAM NA WIADOMOŚĆ OD NIE ZA WYSOKIEJ PANI W PODOBNYM WIEKU (NIE WYGLĄDAM NA SWOJE 42) 508 728 908.
WITAM MAM NA IMIĘ JAN I CZEKAM NA TĄ JEDYNĄ KTÓRA SPRAWI, ŻE ODMIENIĘ SWOJE ZDANIE NA TEMAT KOBIET, KTÓRE TYLKO POTRAFIĄ ZAGLĄDAĆ W GŁĄB MOJEGO PORTFELA .OCZEKUJĘ CZEGOŚ WIĘCEJ !!! MAM 42 LATA ,BRUNET ŚREDNIEGO WZROSTU CZEKAM NA WIADOMOŚĆ OD NIE ZA WYSOKIEJ PANI W PODOBNYM WIEKU (NIE WYGLĄDAM NA SWOJE 42) 508 728 908.
Przyjażń z kobietą to kosztowna sprawa niestety :( masz chłopie kasiorkę dom dobre auto i dochodową prace to masz towarzystwo, w końcu jej czas spędzony z Tobą jest bardzo cenny ! No cóż na tym portalu większość pań zarówno tych młodszych jak i starszych szuka głownie łatwych pieniędzy a nie żadnych uczuć przyjażni czy znajomych to tylko ściema w dążeniu do Waszego portfela Panowie,,,,,
podzielam
Pana opinie . Ja naleze do kobiet ktore cenia sobie osobe z ktora zyja A portal trojmiejski Mi w tym pomogł Poznalam tutaj mezczyzne i jestesmy juz razem 6 lat Nigdy nie zagladalam do portfela bo trzeba miec szacunek do SIEBIE ,a co dopiero do drugiej Osoby Pan Jan mial szczescie trafic na marny typ kobiety ale głowa do gory nie wszystkie jestesmy ekonomicznie nastawione do zycia i cenimy sobie inne wartosci jak na przykład wspaniałego czlowieka kolo siebie .Reszte zyciowych aspektow mozna osiagac wspolnie