Widok

WŁAMANIE WAWELSKA 18 B

Pogodne Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
Witam,
dnia 04.12. miało miejsce włamanie do naszego mieszkania na pierwszym piętrze. Złodzieje weszli przez balkon. Musieli dostać się do nas po balkonie sąsiadów z parteru. Skradziono nam sprzęt elektroniczny oraz biżuterię. Drodzy sąsiedzi czy ktoś z Was coś widział lub słyszał? Najprawdopodobniej byliśmy obserwowani już wcześniej. Czy ktoś z Was widział coś podejrzanego w ciągu ostatnich dni? Włamanie miało miejsce około godziny13-18. Skradziono między innymi bardzo ważnego dla mnie laptopa. Dla złodziei jest ona bezużyteczny ( sprzęt swoje wycierpiał ). Jest szansa, że sprzęt został gdzieś wyrzucony. Jeśli coś Wam się rzuci w oczy np na śmietniku to dajcie proszę znać. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Dla naszego wspólnego dobra proszę również o czujność. Spróbowali raz i im się udało więc mogą spróbować kolejny raz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do mnie włamano się w maju 2009 roku... na ul. Sympatycznej .. sądzę iż też byłam obserwowana, skradziono biżuterię, pieniądze, i sprzęt "lekki" rzutnik, laptop, aparat. Włamanie zgłosiłam na policję, po tygodniu przyszło pismo, że sprawa umorzona z powodu braku dowodów ;(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może to ten złodziej?

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,10841838,Przyjezdzal_z_Pruszcza__zeby_okradac_mieszkania_w.html
Taaa, już widzę tą "czujność". Większość takich mieszkań jest obserwowana przed skokiem.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Inne tematy z forum Ujeścisko

Osiedle Warszawska (5 odpowiedzi)

Osiedle Warszawska powstaje w doskonale skomunikowanym miejscu, w bardzo popularnej wśród...

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Gecco Deweloper (9 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

do góry