Widok
uhhh ale wstyd :) ja tam nawet nie wejde to dego hihihi ;) ;) ;) klubu :P akuratne miejsce dla hiehiehie, LOL a to trendi tam jest? buhahahah. to juz lepiej zrobic wielkie ognicho na palzy, przyniesc herbaty w termosach i pare litrow spirytusu.
luuudze, mandaryna czy inna klubowa sie nie nadaje na impreze dla bikwerow, troszku znam to srodowisko i tam nie wpuszczaja takich 'grzecznych chlopcow'. kiedys koniec sezonu byl w papkinie i chyba zle nie bylo.
luuudze, mandaryna czy inna klubowa sie nie nadaje na impreze dla bikwerow, troszku znam to srodowisko i tam nie wpuszczaja takich 'grzecznych chlopcow'. kiedys koniec sezonu byl w papkinie i chyba zle nie bylo.
Ewa mam prosbe..nie naduzywaj mojej cierpliwosci bo skonczy sie znow placzem...
rB zauwaz ze nie proponowalem mandarynki, nawet mi przez mysl nie przeszlo.. ale widze mam tu nidopchnieta fanke :D sesesese, ale z drugiej strony nie pojdziemy do jakiejs speluny a papkin sie smialo kwalifikuje.
mysle ze Koliba bedzie przyzwoitym miejscem, tylko nie wiem jak tam patki wygladaja.
rB zauwaz ze nie proponowalem mandarynki, nawet mi przez mysl nie przeszlo.. ale widze mam tu nidopchnieta fanke :D sesesese, ale z drugiej strony nie pojdziemy do jakiejs speluny a papkin sie smialo kwalifikuje.
mysle ze Koliba bedzie przyzwoitym miejscem, tylko nie wiem jak tam patki wygladaja.
rB napisał(a):
> tylko ze do kontrastu malo ludzi z gdanska przyjedzie... powrot
> na poteznej bani rowerem do domu w jesienna noc z gdyni do
> gdanska nie przedstawia sie za ciekawie (z punktu widzenia
> obrzydliwie tzezwego obywatekla siedzacego w pracy)
i to mają być sportowcy?????? pijesz nie jedź.......
> tylko ze do kontrastu malo ludzi z gdanska przyjedzie... powrot
> na poteznej bani rowerem do domu w jesienna noc z gdyni do
> gdanska nie przedstawia sie za ciekawie (z punktu widzenia
> obrzydliwie tzezwego obywatekla siedzacego w pracy)
i to mają być sportowcy?????? pijesz nie jedź.......
Biorac pod uwage ze Sopot wypada po srodku to kazdemu bedzie rownie blisko (z Gdanska jak i z Gdyni) i tego bym sie trzymal. Organizowanie czegokolwiek w Gdyni sprawi ze znacznej czesc osob odpadnie. Tak samo jakby organizowac cokolwiek w Gdansku, to sie Gdynia czesciowo wykruszy. Niech bedzie sopot i tego juz nie ruszajmy. Pozostaje tylko kwestia wyboru knajpy
Dobra....konkrety, trzeba to wszystko złożyc do kupy i jakoś się w końcu umówić.
data: 18 listopad
godzina: 20:00
miejsce: Sopot, przy głównym wejsciu na malo (zaraz przy non stopie) i będziemy szturmowac KOLIBĘ
Jeżeli to by miała być Koliba to i tak trzeba by było zarezerować jakieś miejsca albo być w miarę wcześnie,bo obawiam się, że w piątek może być pozajmowane a stanie z kuflem w miejscu i gadanie mija się trochę z celem.
Tak? Czy ktoś ma jeszcze jakieś uwagi czy też inne pomysły?
data: 18 listopad
godzina: 20:00
miejsce: Sopot, przy głównym wejsciu na malo (zaraz przy non stopie) i będziemy szturmowac KOLIBĘ
Jeżeli to by miała być Koliba to i tak trzeba by było zarezerować jakieś miejsca albo być w miarę wcześnie,bo obawiam się, że w piątek może być pozajmowane a stanie z kuflem w miejscu i gadanie mija się trochę z celem.
Tak? Czy ktoś ma jeszcze jakieś uwagi czy też inne pomysły?
w przyszłym sezonie zawody rowerowe tez bedziecie tak przesuwac, temu pogoda nie pasuje, ten z formą nie trafił, żona nie pozwala, dzieci płaczą,........co jest z Wami chłopaki i dziewczyny?? lipa....a KK sam zaproponował termin a teraz c*** dupa c****....żenada no i szału nie ma....bede w piątek CU
muza komus nie pasuje (to ze blues jest w nazwie nie oznacza ze tam tylko Milesa Dejvisa uswiadczysz)... chcesz sobie posluchac to sluchawki zaloz. celem imprezy jest nawalic sie jak autobus w boże cialo, tancowac w takim stanie mozna nawet przy dzienniku telewizyjnym.
wyzej kolejny glos 'zrobmy impreze ale nie wiem gdzie'... no kuzwa! stanowczosci troche!!
Prosze sie zdeklaować kto przyjdzie 18 listopada do sobotu na popijawe (nie kto chce tylko kto przyjdzie - glosy ze nie moge bo costam prosze sobie darowac bo to nie istotne). do czwartku sie policzy ile bedzie ludzi bo dla wiekszej bandy trzeba bedzie cos zarezerwowac. Jest knajpa gdzie nikt sie krzywo na wariatow nie patrzy i mozna sie tam nachlac. Robilismy juz tam bikerskie balangi, było grubo i nikt nas kosztami za uszkodzenie lokalu nie obciazyl.
wyzej kolejny glos 'zrobmy impreze ale nie wiem gdzie'... no kuzwa! stanowczosci troche!!
Prosze sie zdeklaować kto przyjdzie 18 listopada do sobotu na popijawe (nie kto chce tylko kto przyjdzie - glosy ze nie moge bo costam prosze sobie darowac bo to nie istotne). do czwartku sie policzy ile bedzie ludzi bo dla wiekszej bandy trzeba bedzie cos zarezerwowac. Jest knajpa gdzie nikt sie krzywo na wariatow nie patrzy i mozna sie tam nachlac. Robilismy juz tam bikerskie balangi, było grubo i nikt nas kosztami za uszkodzenie lokalu nie obciazyl.
tak czytam i czytam i kurna zadnego porozumienia,
zupelnie jak kurna w rzadzie
zdecydujcie sie raz na dobre,
ze tez nie ma jednej osobym, ktora wezmie to wszystko "za morde"
Kuba na poczatku konkrety byly a potem sie rozmylo,
zrobcie spotkanie w piatek i tyle
jak komus nie pasuje albo nie moze to trudno (np. ja :( )
a reszta niech sie spotka i skoczy np. do Koliby o w miare wczesnej godzinie zeby przede wszystkim pogadac, a potem imrz, no a w drodze do zawsze mozna cos zarzucic " na poczatek"
pozdrowienia z Dublina
Peter
zupelnie jak kurna w rzadzie
zdecydujcie sie raz na dobre,
ze tez nie ma jednej osobym, ktora wezmie to wszystko "za morde"
Kuba na poczatku konkrety byly a potem sie rozmylo,
zrobcie spotkanie w piatek i tyle
jak komus nie pasuje albo nie moze to trudno (np. ja :( )
a reszta niech sie spotka i skoczy np. do Koliby o w miare wczesnej godzinie zeby przede wszystkim pogadac, a potem imrz, no a w drodze do zawsze mozna cos zarzucic " na poczatek"
pozdrowienia z Dublina
Peter
Panowie trzeba cos ustalic bo marudzicie jak moja stara. Ja proponuje zbiórka w piatek o 20 przy glownym wejsciu na molo w Sopocie (chyba kazdy wie gdzie jto jest) i uderzamy do koliby. Jak tam bedzie lipa to najwyzej zmienimy lokal, nie widze w tym zadnego problemu. Jak komus nie pasuje to w Sobote robimy poprawke, to samo miejsce zbiorki i ta sama godzina tyle ze mozna zajsc do innego klubu. PASUJE ??
www.trek.gd.pl
Ja tu ostatnio mam zaległości - wyrwałem się z tematem jak kto głupi ale może jednak zrobimy jak Mariusz pisał i spotkamy się z sopocie o 20 a na miejscu będzie zimno i mokro to się szybko decyzje podejmie :p.
Killersi się pojawią tylko musza widzieć gdzie ... trójmiasto to nie trąbki wlk. i ciężko się będzie znaleźć w razie co ....
Co Wy na to ?
PS
lokalizacja sopot jest chyba najlepsza z "globalnego" punktu widzenia jeśli chcemy wziaśc pod uwage ludzi z redy tak zamo jak ze stogów ...
Jak dla mnie możecie przyjechać do mnie - małżonka na pewno się nie obrazi - tylko zaraz wszyscy powiedzą ze daleko ...
Killersi się pojawią tylko musza widzieć gdzie ... trójmiasto to nie trąbki wlk. i ciężko się będzie znaleźć w razie co ....
Co Wy na to ?
PS
lokalizacja sopot jest chyba najlepsza z "globalnego" punktu widzenia jeśli chcemy wziaśc pod uwage ludzi z redy tak zamo jak ze stogów ...
Jak dla mnie możecie przyjechać do mnie - małżonka na pewno się nie obrazi - tylko zaraz wszyscy powiedzą ze daleko ...
Ja nadal lobbuje za DailyBlues!!!!
primo: fjna knajpa
drugie primo jest w centrum i bardzo blisko dworca skm wiec z powrotami do domu nie bedzie problemu
trzecie primo: piwo tanie
czwarte primo: piwo tanie
Koliba jest na zadupiu i w nocy na bani wracac z tamtąd to zadna atrakcja, jeszcze wpier... ktos zaliczy i bedzie placz ;)
nie mam pojecia ile osob sie stawi, ale mysle ze dobrze bedzie zarezerwowac cos, poprosze o to kumpla co ma tam znajomych zeby zalatwili klawe miejsca w koncu sali.
proponuje spotkac sie w sopocie o 19-20 pod jurkiem, mozna najpierw jakis podkład w plenerze przyjąć, zagruntować się wstępnie i udać do knajpy :)
primo: fjna knajpa
drugie primo jest w centrum i bardzo blisko dworca skm wiec z powrotami do domu nie bedzie problemu
trzecie primo: piwo tanie
czwarte primo: piwo tanie
Koliba jest na zadupiu i w nocy na bani wracac z tamtąd to zadna atrakcja, jeszcze wpier... ktos zaliczy i bedzie placz ;)
nie mam pojecia ile osob sie stawi, ale mysle ze dobrze bedzie zarezerwowac cos, poprosze o to kumpla co ma tam znajomych zeby zalatwili klawe miejsca w koncu sali.
proponuje spotkac sie w sopocie o 19-20 pod jurkiem, mozna najpierw jakis podkład w plenerze przyjąć, zagruntować się wstępnie i udać do knajpy :)
no jak nie masz 18+ no na wóde musisz przynieść pozwolenie od rodziców albo przyjść z rodzicem/opiekunem :P wpolsce jest zakaz sprzedaży alku małolatom, ale zakazu sporzywania chyba nie ma... za nakłanianie nieletnich do picia gozaly tez jest kara tylko ze nieletnich wcale nie trzeba namawiać, sami trąbią wódzie jak sie patrzy ;)
Wczoraj "trenowalem" w Kolibie. W piatki i w soboty bedzie tam normalna dyskoteka czyli zadnych udziwnien nie planuja. Wjazd 10 zł. Piwo 5 zł.
Jezeli chodzi o zageszczenie w lokalu, to poinformowano mnie ze w soboty jest raczej tloczno, w piatki torche luzniej. Zastanawia mnie tylko co oni rozumieja przez okreslenie tłoczno, bo jesli w srode ok 23 bylo juz tak zawalone ze byl klopot zeby przebic sie przez parkiet do baru, to w piatek i sobote na pewno bedzie jeszcez bardziej ubite...
W srode o 21 juz nie specjalnie bylo duzo miejsc siedzacych, a na pewno nie cała ława... tak wiec w piatek i sobote o 20.30 tez raczej nie napałalbym sie na miejsca siedzace... O 21 jak wlacza muzyke to tez bedzie na tyle głosno ze uwagami o sprzecie rowerowym sie nie powymieniacie :)
Ktos wspomnial ze Koliba jest na zadupiu, ale do przystanku SKM w Kamiennym Potoku jest jednak w miare blisko...
To tyle jesli chodzi o info...
Co do dnia, to mi bardziej odpowiada piatek.
Co do klubu to mi powiewa, ale sam nie wiem czy Koliba to najtrafniejszy wybor. Ogolnie to sie dostosuje.
Jezeli chodzi o zageszczenie w lokalu, to poinformowano mnie ze w soboty jest raczej tloczno, w piatki torche luzniej. Zastanawia mnie tylko co oni rozumieja przez okreslenie tłoczno, bo jesli w srode ok 23 bylo juz tak zawalone ze byl klopot zeby przebic sie przez parkiet do baru, to w piatek i sobote na pewno bedzie jeszcez bardziej ubite...
W srode o 21 juz nie specjalnie bylo duzo miejsc siedzacych, a na pewno nie cała ława... tak wiec w piatek i sobote o 20.30 tez raczej nie napałalbym sie na miejsca siedzace... O 21 jak wlacza muzyke to tez bedzie na tyle głosno ze uwagami o sprzecie rowerowym sie nie powymieniacie :)
Ktos wspomnial ze Koliba jest na zadupiu, ale do przystanku SKM w Kamiennym Potoku jest jednak w miare blisko...
To tyle jesli chodzi o info...
Co do dnia, to mi bardziej odpowiada piatek.
Co do klubu to mi powiewa, ale sam nie wiem czy Koliba to najtrafniejszy wybor. Ogolnie to sie dostosuje.
Hej :)
Zaluje bardzo ze mnie z Wami nie bedzie :( moze sie uda w przyszlym roku ) Tymczasem wiec zycze: ... chyba "coby Wam gardla podawaly" ;).
A jesli komu bedzie malo, serdecznie zapraszam do Elblaga!!! w Niedziele my rowniez sezon zegnamy (info: http://rowery.elblag.net)
Pozdrowka :)))
arek ::SK::
Zaluje bardzo ze mnie z Wami nie bedzie :( moze sie uda w przyszlym roku ) Tymczasem wiec zycze: ... chyba "coby Wam gardla podawaly" ;).
A jesli komu bedzie malo, serdecznie zapraszam do Elblaga!!! w Niedziele my rowniez sezon zegnamy (info: http://rowery.elblag.net)
Pozdrowka :)))
arek ::SK::