Widok

WÓDKA 18.11.2005

jak w temacie. piszcie gdzie i jakie macie uwagi! czekamy na propozycje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No własnie - nas wyslales pod daily, a sam zalales sie w trupa.
Mialo byc wszystko fajnie a na miejscu sie okazalo ze jednak impreza zamknieta... Ktos sie jednak nie do konca dowiedzial, a sprostowania zadnego nie widzialem... no i wyjscie sie sypło....
nieprawda, mi sie nawet film urwał :P mimo braku organizacji
Trzebya bylo wpasc za pierwszym razem. Tak perfekcyjnie zorganizowane to bylo, ze wszyscy byli, ale nikt sie nie znalazl...Na pewno bys wtedy sie nie natknal na swojego ulubienca...
Badz Pozdrowiony Tomkuu! :)
Z przyjemnością napiłbym sie wódeczki w kolarskim gronie gdyby nie fakt ze pewnie bedzie tam ten nadęty buc krzyzak. Koles powinien troche zbastowac bo niedlugo jego pewnosc siebie go rozsadzi
Sławek napisał(a):

> Brawo dla Was chlopaki, Daily Blues pusty, w kolibie rowniez
> nikiogo nie ma, a jest godzina 22:05..... Respect za
> organizacje !!!

Wszystko wina RB !! :>
Krzyzak ty pijaku :P
wodyyyy :D
pffffffffffffffff!
Musi być że sponiewierali się po drodze.
Hi,Hi.
No ktos nie najlepiej sie dowiedział jak jest z dostepnoscia Daily... BYlem o 20.40 i widze ze impreza zamknieta i zero informacji gdzie moze ktokolwiek byc ....
Brawo dla Was chlopaki, Daily Blues pusty, w kolibie rowniez nikiogo nie ma, a jest godzina 22:05..... Respect za organizacje !!!
www.trek.gd.pl
Będzie kilkuosobowa reprezentacja SK.
Ktos jeszcez bedzie?
I tak tez moze niech zostanie. Wpierw do daily, a pozniej jak juz kazdy bdzie na bombie to zaatakuje sie jakas kolibe albo inny lokal. Nie wiem czy punktualnie - ale ja bede
Hej :)

Zaluje bardzo ze mnie z Wami nie bedzie :( moze sie uda w przyszlym roku ) Tymczasem wiec zycze: ... chyba "coby Wam gardla podawaly" ;).
A jesli komu bedzie malo, serdecznie zapraszam do Elblaga!!! w Niedziele my rowniez sezon zegnamy (info: http://rowery.elblag.net)
Pozdrowka :)))

arek ::SK::
to dziś jest piatek, bedziem w daily siedzieli od okolo 20, kto chce to niech wpada.
Wczoraj "trenowalem" w Kolibie. W piatki i w soboty bedzie tam normalna dyskoteka czyli zadnych udziwnien nie planuja. Wjazd 10 zł. Piwo 5 zł.
Jezeli chodzi o zageszczenie w lokalu, to poinformowano mnie ze w soboty jest raczej tloczno, w piatki torche luzniej. Zastanawia mnie tylko co oni rozumieja przez okreslenie tłoczno, bo jesli w srode ok 23 bylo juz tak zawalone ze byl klopot zeby przebic sie przez parkiet do baru, to w piatek i sobote na pewno bedzie jeszcez bardziej ubite...
W srode o 21 juz nie specjalnie bylo duzo miejsc siedzacych, a na pewno nie cała ława... tak wiec w piatek i sobote o 20.30 tez raczej nie napałalbym sie na miejsca siedzace... O 21 jak wlacza muzyke to tez bedzie na tyle głosno ze uwagami o sprzecie rowerowym sie nie powymieniacie :)
Ktos wspomnial ze Koliba jest na zadupiu, ale do przystanku SKM w Kamiennym Potoku jest jednak w miare blisko...
To tyle jesli chodzi o info...

Co do dnia, to mi bardziej odpowiada piatek.
Co do klubu to mi powiewa, ale sam nie wiem czy Koliba to najtrafniejszy wybor. Ogolnie to sie dostosuje.
Udam się do Klubu Seniora i walnę dziurawiec.Życzę smacznego.
Ja wiedziałem że tak będzie.:):):)
do góry