Widok

WÓDKA 18.11.2005

jak w temacie. piszcie gdzie i jakie macie uwagi! czekamy na propozycje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a czy do blusa albo tego drugiego da się potańczyć? bo jakoś tak mi się trcoeh wydaje że niezbyt... ale może to dlatego że to nei moje klimaty...
umca, umca tam nie uświadczysz, ale gitarowe zempolenie jak najbardziej
tylko?...
w daily graja TYLKO blusa??
w piatek w daily nie ma zadnych koncertow wiec smialo mozna tam wbijac :) rezerwacje mozna zrobic internetowo
http://www.dailyblues.com.pl/ tu adresik dla zainteresowanych jak tam trafic
bede tam zapewne w srode "trenował" wiec o ile sie plany nie zmienia, albo ktos mnie nieuprzedzi to sie rozeznam...
poprawka, w kolibie nie ma telefonu :D jak ktos bedzie w polbizu to niech zajedzie i zapyta czy w piatek/sobote za jakies imprezy organizowane
a cholera wie, zadzwonie tam wieczorem i zapytam czy maja w planach potancowki, jak by szykowali sie na party to mozemy do daily sie wbic (blisko dworca i nei ma problemu z rezerwacją), browar zdecydowanie lepszy bo mają litrowe :D
a w sobote bedzie lepiej?
w piatek w kolibie pewnie bedzie regulrana dyskotega z platnym wjazdem... pelno dzieciakow i lomot z glosnikow :(
Ja tam moge byc w piatek i sobote, im wiecej tym lepiej :-)
www.trek.gd.pl
k****, ale kombinujecie..........robimy balet w piątek w kolibie a pozniej poprawka w sobote i wszyscy beda zadowoleni:-). Ja bede w piatek i pare innych osob ze swiatka kolarskiego...........cu
właśnie, może ktoś ma wolną chatę - przecież jak wszyscy ściągną buty to rodzice się nawet nie zorientują, że coś się działo:>
To umówmy sie na sobote, a jak nie znajdziemy w miarę lokalu, to Kuba zrobi balety na kwadracie :)
Mi również by lepiej pasowała sobota.
Taaa, ale zapomnij o jakichkolwiek miejscach siedzacych wtedy bo nigdy sie tyle tłumu nie schodzi jak w soboty.
A moze 2-dniowy maraton ? :) A dla tych co chca byc w formie to niech zaczna juz od czwartku....
hmm a moze SOBOTA bedzie lepiej co?
prosilem o konkrety a nie takie bezsensowne sciemnianie, ktore do niczego nie prowadzi. To tylko wprowadza zamet.... Trzymamy sie daty, ktora jest i ewentualne modyfikacje dotyczace godziny, klubu i rezerwacji...
ja mam taki fajny pomysł, że 19.11.2005, żebym nie musiał iść na egzamin z analizy na kacu;)
Dobra....konkrety, trzeba to wszystko złożyc do kupy i jakoś się w końcu umówić.

data: 18 listopad
godzina: 20:00
miejsce: Sopot, przy głównym wejsciu na malo (zaraz przy non stopie) i będziemy szturmowac KOLIBĘ

Jeżeli to by miała być Koliba to i tak trzeba by było zarezerować jakieś miejsca albo być w miarę wcześnie,bo obawiam się, że w piątek może być pozajmowane a stanie z kuflem w miejscu i gadanie mija się trochę z celem.

Tak? Czy ktoś ma jeszcze jakieś uwagi czy też inne pomysły?
do góry