Widok

WÓDKA 18.11.2005

jak w temacie. piszcie gdzie i jakie macie uwagi! czekamy na propozycje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wedle zyczenia bedziesz dopchniety! :d
hehe dobre. Krzyzak dopchnij mnie prosze
Jakub Milosierny nie bedzie ripostowal :D
ale widze, ze CX bardzo by chcial byc "dopchniety" przez Krzyzaka!!!! LOL :)))))
widze Jakub, ze masz jakis powazny problem z "niedopchnieciem" :)
Ewa, idz do domu!!
Ewa mam prosbe..nie naduzywaj mojej cierpliwosci bo skonczy sie znow placzem...

rB zauwaz ze nie proponowalem mandarynki, nawet mi przez mysl nie przeszlo.. ale widze mam tu nidopchnieta fanke :D sesesese, ale z drugiej strony nie pojdziemy do jakiejs speluny a papkin sie smialo kwalifikuje.

mysle ze Koliba bedzie przyzwoitym miejscem, tylko nie wiem jak tam patki wygladaja.
uhhh ale wstyd :) ja tam nawet nie wejde to dego hihihi ;) ;) ;) klubu :P akuratne miejsce dla hiehiehie, LOL a to trendi tam jest? buhahahah. to juz lepiej zrobic wielkie ognicho na palzy, przyniesc herbaty w termosach i pare litrow spirytusu.

luuudze, mandaryna czy inna klubowa sie nie nadaje na impreze dla bikwerow, troszku znam to srodowisko i tam nie wpuszczaja takich 'grzecznych chlopcow'. kiedys koniec sezonu byl w papkinie i chyba zle nie bylo.
sorry ale Krzyzak tylko mandaryna :D
o Ty pijaku uslyszal o wodeczce i juz do polski chce wracac:) no tak nie wszedzie taka dobra ta ognista woda:P
18 to chyba piatek, to chyba dobry dzien bo po piatku jest wolna sobota. pozostaje tylko wybrac kanjpe w sopocie, proponuje cos sredniej wielkosci (byle nie jakis klub lub nie daj boze jakiejsc miejsce typu 'trendi')
nadawac sie moze kazda knajpa gdzie za balety na stole nie wylatujemy z lokalu.
bede akurat w tym czasie w Polsce to na bibe sie zalapie :) Dajcie tylko dokladna date i godzine. Pozdr
W soboty sa przewaznie wszystkie lokale zawalone. W piatki jest troche luzniej wiec to tez ma znaczenie male...
Mi tam jak narazie i jeden i drugi termin pasuje, więc decydujcie kiedy wolicie. Acha i żeby nie było że nie wpuszczą rezprezentacji U-21 :P

pozdrawiam
Żywy
lepiej daily blusa nawiedzic, tam wieksze hardkory mozna wyprawiac, piwko dobre albo papkin jak kiedys i balety na stołach :D
zapraszamy!! Kuba wydaje specjalne licencje ;]
a morze by tak nie 18.11.05 tylko 19.11.05? niektorzy w sobote pracuja, nie wspominajac o piatku:(
21.30 SOPOT , piwo w siouxsie a dla wytrwałych i pełnoletnich nocne balety do sameo rana w różnych klubach
do góry