Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Katarzyna - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowlona z wykonania uslug serwisowych. 2 dni i sprawa byla...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 27 lipca 2021

gagas - opinia wątek zamknięty Odebrali auto z domu, naprawili odwieźli po naprawie pięknie umyte i...
~gagas
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2020

my - opinia wątek zamknięty miło, sprawnie i w rozsądnej cenie - polecam każdemu
~my
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 grudnia 2019

my - opinia wątek zamknięty profesjonalnie i na czas - polecam każdemu
~my
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 grudnia 2019

Konserwacja podwozia. wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony, wszystko wykonane profesjonalnie i udokumentowane...
~Edward
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 października 2019

Montaż lpg brc wątek zamknięty Moja Honda po montażu jeździ duuuzo taniej :) Wszystko zgodnie z umową- polecam
~Pawel
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2019

Lukasz - opinia wątek zamknięty Panowie sprawnie ustalili przyczynę i naprawili moje auto. Miła obsługa polecam
~Lukasz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Instalacja LPG wątek zamknięty Zamontowałam instalację LPG-Tech, dobra cena, wszystko działa jak trzeba,...
~Alicja
-

ostatnia odp. 5 lat temu

polecam wątek zamknięty Polecam naprawy w tym serwisie Likwidacja szkody sprawnie i w bardzo krótkim...
~Magda
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Patryk - opinia wątek zamknięty Obsługa miła i kompetentna.Naprawa przeprowadzona szybko i sprawnie. Polecam
~Patryk
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Więcej niż oczekiwałam! wątek zamknięty Przegląd auta przebiegł terminowo, ze wskazaniem detali, które powinnam...
~Małgorzata Herba
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 lipca 2019

polecam wątek zamknięty Ogólnie jako firma jest ok. Ostatnio naprawiłem ML i wszystko było tak jak...
~Piotr
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 lutego 2019

Ela wątek zamknięty Przystojne chłopaki, miła i fachowa obsługa. Miałam awarie auta, przyjechali...
~Ela z Gdanska
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 lutego 2019

Szczerze polecam!!! wątek zamknięty Jeden z lepszych serwisów naprawiających grupe vw. Bardzo szybko wykonali...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 6 lat temu

Polecam wątek zamknięty Szybka fachowa naprawa, auto zastępcze na cały okres naprawy.
~Michał
-

ostatnia odp. 6 lat temu

nie polecam!!! wątek zamknięty Oczekiwanie na naprawę ponad dwa miesiące, naprawa powinna zając od trzech do...
~Marcin
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 października 2018

wp motors - zmieniliśmy się dla państwa wątek zamknięty Z radością informujemy iż zakończyliśmy kilkumiesięczną modernizację naszej...
~Paweł Michalik
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 października 2018

Brak słów wątek zamknięty Oczekiwanie na naprawę ponad trzy miesiące, do tego bezczelnie kłamią. Z...
~Michał
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2018

nie polecam!!! wątek zamknięty nie polecam!!! Szczerze nie polecam naprawy powypadkowej w serwisie wp motors...
~HANNA
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 lipca 2018

Polecam wątek zamknięty Serwisuje w tej firmie auto od dwu lat (Seat Leon) przerobiłem kilka innych...
~Konrad
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 czerwca 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry