Widok
WSZYSTKO OKAY ALE SELEKCJA SIE OPUŚCIŁA....
Jestem stałą bywalczynią tego klubu od samego otwarcia.Przez pierwsze pół roku selekcja była naprawdę ostra, niestety po wakacjach '09 strasznie się popsuła...Zrobił się tam drug negatyw ... Osobiście nie mam nic do rocznika 93, 94 ale dziewczyny szukające zaczepki przy mijaniu się oraz jakieś spojrzenia z "pod byka" to dziecinada.Następna sprawa to totalne odpuszczenie obsłudze trzymania porządku czystości na parkiecie i na stolikach ...Na parkiecie butelki , plastiki syf błoto i jedna wielka powódź -to jest naprawdę duży minus ... Od początku byłam pod wielkim wrażeniem czystości w klubie oraz kapitalnie dobraną obsługą ale chyba menager się troszkę opuścił w utrzymaniu tych dużych szczegółów ...Naprawdę zróbcie coś z tym bo tracicie sporą części klientów.Poza tym doskonała pozostała miła, uśmiechnięta i nadzwyczaj kulturalna ochrona ;)
Moja ocena
Copacabana
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 5
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6
Jestem tego samego zdania. chodze od roku do copy i zgadzam sie z tym,ze po wakacjach '09 zrobil sie to drugi negatyw. Nadal bywam tam czesto,bo prawie co weekend,ale patrzac na te malolaty to nie chce sie tam chodzic. Selekcja sie opuscila co daje duzy nawet bardzo duzy minus dla klubu. Poza tym muzyka super,a ochrona najlepsza. ;))