Widok

WTF?!

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/konczysz-studia-znasz-jezyki-zostan-osobista-pomoca-domowa-ogl4223623.html

Osobistą, inteligentną pomoc domową dla 34 letniego na poziomie faceta.
2 razy w tygodniu po 5 godzin.
Raz po raz.
Gary do zmycia, mieszkanie do ulizania, czasem obiad do ugotowania oraz ubranie do wyprasowania.
Wymagany uśmiech i pozytywne nastawienie. Koniecznie łagodne, wesołe i uczciwe usposobienie.
Atrakcyjny wygląd to dodatkowy atut.
Super warunki, miła atmosfera. Wynagrodzenie, no właśnie Ile za godzinę chcesz?
Z czasem możliwość zakwaterowania i wyżywienia:) To nie żart!!! Jeżeli jesteś zbyt poważna - nie odpisuj! Jeżeli posiadasz dodatkowy atut to załącz zdjęcie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i co się dziwisz?

Ja, gdybym była bogatą babką z gotówką zamiast mózgu i obligacjami zamiast serca, też nabijałabym się z poszukujących pracy.
A gdybym miała tylko gotówkę zamiast mózgu, ale jednak jakieś nędzne resztki serca, zapewne też chciałabym mieć inteligentnego, wykształconego, znającego języki (zwłaszcza francuski) osobistego pomocnika domowego.
Pytanie, czy on_34 nie ma tylko mózgu, czy również serce gdzieś zginęło pod kupą kasy.

Mówiąc prościej: niektórzy mają po prostu nasr**ane.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry