Myślałam że prawo jazdy to nie dla mnie, że nigdy się nie nauczę jeżdzić. To przekonanie zmieniła Kadra Akademii Dobrej Jazdy, przede wszystkim dziękuje Markowi i Maćkowi których przygotowanie teoretyczne jest reweleacyjne, omawiają wszystko dokładnie i skrupulatnie. Przygotowanie praktyczne to poezja. Zdarzały mi się na jazdach, chwile zwątpienia ale Marek i Maciej nie pozwolili mi na chwilę zwątpić we własne umiejętności, pełni entuzjazmu, fantastycznej wiedzy o ruchu drogowym, cennych wskazówek oraz niezastąpionej atmosfery podczas zajęć teoretycznych jak i praktycznych. Macieju dziękuje za wszytskie godziny jazd ze mną, że ani przez chwile we mnie nie zwątpiłeś i zawsze wierzyłeś że zostanę posiadaczką prawa jazdy oraz mojego wymarzonego różowego mitsubishi. . . Cieszę się że moim wyborem szkoły była Akademia Dobrej Jazdy, profesjonalizm i zawsze czas dla kusanta nie zdarzają się wszędzie a tutaj to codzienność. W ADJ wszystkie starania są kładzione aby, kursant czuł pozytywną atmosferę i profesjonalne podejście. Jeszcze raz dziękuje.Polecam Wszystkim.