Widok

WYPADEK ODSZKODOWANIE...

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
czy ktoś ma jakieś swoje doświadczenie w tym temacie (złamanie),sprawdzonego prawnika,kancelarie,albo jest w stanie coś doradzić..?
będę bardzo wdzięczny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co konkretnie chcesz wiedzieć?
konkretnie chodzi o jakiegoś dobrego prawnika,kancelarie w temacie odszkodowania za wypadek lub może jakieś własne doświadczenie w temacie dochodzenia odszkodowania..
pzdr..
Są firmy, które się tym zajmują. Jedna z nich z tego co wiem jest na Wójta Radtkego w Gdyni. Ogłaszają się w anonsach.
oka..takich firm są setki,wiem o tym
chodzi mi bardziej o kogoś sprawdzonego,może własne doświadczenia w tym temacie
Chetnie podłącze sie do watku..
W kwietniu mialam wypadek komunikacyjny , facet wjechal mi w tył auta.. ewidentna jego wina.. ja 2 mies na zwolnieniu - przepuklina w odcinku szyjnym kręgosłupa. Bolesny i mało przyjemny rezultat.
Jak radzicie wystapić najpierw indywidualnie o odszkodowanie czy tez skorzystac z usług specjalistycznej firmy lub prawnika ?
Witam,
nasza Kancelaria specjalizuje się w sprawach odszkodowawczych, udaje nam się wynegocjować spore odszkodowania i zadośćuczynienia. Proszę o kontakt tel: 784 576 666, Kancelaria Prawna TEMIDA w Gdańsku Wrzeszczu przy Galerii Bałtyckiej.
pozdrawiam
Witam jeżeli chodzi o sprawy odszkodowań to ja też kiedyś byłem w podobne sytuacji pomogła mi kancelaria z Gdańska ,mieści się nie daleko Home Broker na ul Rajskiej
jak odpowiadasz zastanów się czy piszący jeszcze żyją....na tym portalu..

Inne tematy z forum Inne

Najlepsza karma dla kota (6 odpowiedzi)

Mam kotkę od roku i zdarza się, że czasem wymiotuje po karmie mokrej. Weterynarz nic mądrego nie...

Jak otworzyć sklep internetowy (85 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

do góry