Widok

Wady budynków, trudny kontakt po kupnie

Zdecydowanie nie polecam tego "dewelopera". Są znacznie lepsi w okolicy. Chociażby inpro. Po kupnie domu kontakt z deweloperem sie urywa, brak reakcji na zgłaszane usterki. Nie trzymanie się terminow nawet tych określonych w umowie, bardzo duzo osob "ktore sie tym zajmuja" i tak sie krąży w kółko a czas leci. Wykończenie inwestycji tragiczne, nawet najtanszych drzewek nie ma na terenie osiedla. Niezbędne regularne przypominanie o swoich problemach bo deweloper o nich szybko zapomina pomimo sporządzanych notatek. W ogrodach przy pierwszym wbitym szpadlu na 90% nadzieją się Państwo na gruzy z budowy + plastik, taśmy, resztki materiałów budowlanych. Drugi raz bym tego błędu nie popełnił. Polecam popytać mieszkańców osiedla przed zakupem. Chętnie powiem o wszystkich niespełnionych ustaleniach ze strony dewelopera.
Moja ocena
EuroHome kategoria: Deweloperzy
obsługa: 1

oferta: 1

jakość: 1

terminowość: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mnie się wydaje, że Pan ma po prostu taką naturę.. wiecznie narzekającego na wszystko. Jestem Pana sąsiadem i ogólnie jestem zadowolony, że kupiłem tutaj dom. Oczywiście, są pewne niedociągnięcia, ale to jak wszędzie. To już mój drugi zakup nieruchomości tego typu. 7 lat temu kupiłem dom od znanego trójmiejskiego dewelopera i niech Pan wierzy, tu i tak jest naprawdę dobrze. Mnie nigdy nie zdarzyło się, żeby ktokolwiek z firmy Euro Home odmówił mi pomocy w czymkolwiek. A za kwotę, za którą nabyłem dom, to i tak dostałem ekstra wszystko to, na czym mi zależało. Także, Szanowny Panie, więcej pokory i zadowolenia z tego, że można mieć własne cztery kąty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry