Widok

Waldemar Malicki i Filharmonia Dowcipu: Co tu jest grane

Opinie do imprezy: Waldemar Malicki i Filharmonia Dowcipu: Co tu jest grane, 4 stycznia 2015 godz. 17:00, 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porawcie termin imprezy

4 stycznia to niedziela, a nie piątek
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

4 stycznia 2015 r, Malicki

proszę poprawić nazwę dnia, bo 4 stycznia - to jest niedziela, pozdrawiam Krysia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odpowiedź redakcji:

Dziękujemy za zwrócenie uwagi. Treść została poprawiona.

malicki juz sam

to nic ciekawego nie będzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bilety

szkoda że bilety nie po 400 i 500zł,Kużwa
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masz racje

Może wtedy byłyby jakieś wolne miejsca jeszcze, a tak to lipa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

idź na stadion, na Justina

- tam wydasz swoje 500zeta kuźwa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gorąco polecam

Byłam, widziałam, słyszałam, podziwiałam, świetnie się bawiłam i POLECAM :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

17.00 niedziela 4.01.2015

Kochani byłam, było przecudnie !!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko pięknie...

Muzyka wykonana perfekcyjnie, poczucie humoru prowadzącego OK, sekcja smyczkowa nie pozwala się skupić na czymkolwiek innym ;). Dyrygent na szczęście przeżył... tylko tak się zastanawiam... mamy ok 150 krajów na świecie, i pominąwszy te, w których nie robi się muzyki lub jest kiepska, mamy olbrzymią ilość znanych i lubianych kompozycji, które można by prezentować w rozmaitych, wesołych interpretacjach. A tu na 2 godziny muzyki: 1/4 czasu to biesiadne utwory żydowskie. To gdzie ja mieszkam? To już polskich było dużo mniej, a gdzie reszta świata?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

całe szczęście że usunęli tego durnia Laskowika i jeszcze większego durnia Fedorowicza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

win

ogladałam program ostani ,ktory sie odbyl w Krakowie dla mnie poziom sie obnizyl o50% utwory zydowskie, jakas denna orkiestra podwórkowa kabaret ponizej krytyki-zachowanie prowadzacego,wysmiewanie artystow -żenada skaczacy po scenie dyrygent-kto im tak kazal sie zachowywac!!!poprzednie odcinki miały klase i inteligenty dowcip z przyjemnoscia sie ogladało tamte programy lecz nowa wersja dla mnie- żenada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rozrywka

Ekstremalny Rajd na Orientację Harpagan-68 Bytonia (4 odpowiedzi)

Przed nami 68. edycja kultowego Harpagana! Ekstremalny Rajd na Orientację HARPAGAN odbędzie się w...

Wystawa aut zabytkowych (4 odpowiedzi)

21 września 2025r. na Placu Kuracyjnym w Sopocie odbędzie się XII Wystawa Aut Zabytkowych. więcej

Podniebny bal dla katolickich singli "Z widokiem na Miłość" (6 odpowiedzi)

ZAPRASZAMY NA WYJĄTKOWY WIECZÓR DLA KATOLICKICH SINGLI! "Z widokiem na Miłość" podniebny bal dla...

do góry