Widok

Waldemar Malicki i Filharmonia Dowcipu: Co tu jest grane

Opinie do imprezy: Waldemar Malicki i Filharmonia Dowcipu: Co tu jest grane, 4 stycznia 2015 godz. 17:00, 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porawcie termin imprezy

4 stycznia to niedziela, a nie piątek
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

4 stycznia 2015 r, Malicki

proszę poprawić nazwę dnia, bo 4 stycznia - to jest niedziela, pozdrawiam Krysia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odpowiedź redakcji:

Dziękujemy za zwrócenie uwagi. Treść została poprawiona.

malicki juz sam

to nic ciekawego nie będzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bilety

szkoda że bilety nie po 400 i 500zł,Kużwa
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masz racje

Może wtedy byłyby jakieś wolne miejsca jeszcze, a tak to lipa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

idź na stadion, na Justina

- tam wydasz swoje 500zeta kuźwa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gorąco polecam

Byłam, widziałam, słyszałam, podziwiałam, świetnie się bawiłam i POLECAM :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

17.00 niedziela 4.01.2015

Kochani byłam, było przecudnie !!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko pięknie...

Muzyka wykonana perfekcyjnie, poczucie humoru prowadzącego OK, sekcja smyczkowa nie pozwala się skupić na czymkolwiek innym ;). Dyrygent na szczęście przeżył... tylko tak się zastanawiam... mamy ok 150 krajów na świecie, i pominąwszy te, w których nie robi się muzyki lub jest kiepska, mamy olbrzymią ilość znanych i lubianych kompozycji, które można by prezentować w rozmaitych, wesołych interpretacjach. A tu na 2 godziny muzyki: 1/4 czasu to biesiadne utwory żydowskie. To gdzie ja mieszkam? To już polskich było dużo mniej, a gdzie reszta świata?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

całe szczęście że usunęli tego durnia Laskowika i jeszcze większego durnia Fedorowicza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

win

ogladałam program ostani ,ktory sie odbyl w Krakowie dla mnie poziom sie obnizyl o50% utwory zydowskie, jakas denna orkiestra podwórkowa kabaret ponizej krytyki-zachowanie prowadzacego,wysmiewanie artystow -żenada skaczacy po scenie dyrygent-kto im tak kazal sie zachowywac!!!poprzednie odcinki miały klase i inteligenty dowcip z przyjemnoscia sie ogladało tamte programy lecz nowa wersja dla mnie- żenada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rozrywka

#RUNinSOPOT Granicami Sopotu (4 odpowiedzi)

Po serii zmagań w ramach cyklu #RUNinSOPOT po Plaży rozgrywanych na trasach liczących 4 oraz 6...

Paktofonika - tyle co na bilet (3 odpowiedzi)

Paktofonika powraca z trasą koncertową "TYLE, CO NA BILET" w 2025 roku! Po sukcesie...

Cyrk Astoria (9 odpowiedzi)

Zapraszamy do Cyrku Astoria!Gdańsk, ul. 3 Maja (obok Placu Zebrań Ludowych).Jesteśmy w Gdańsku od...

do góry