Widok
Waldemar Malicki i Filharmonia Dowcipu: Co tu jest grane
Opinie do imprezy: Waldemar Malicki i Filharmonia Dowcipu: Co tu jest grane, 4 stycznia 2015 godz. 17:00, 20:00
Odpowiedź redakcji:
Dziękujemy za zwrócenie uwagi. Treść została poprawiona.
Wszystko pięknie...
Muzyka wykonana perfekcyjnie, poczucie humoru prowadzącego OK, sekcja smyczkowa nie pozwala się skupić na czymkolwiek innym ;). Dyrygent na szczęście przeżył... tylko tak się zastanawiam... mamy ok 150 krajów na świecie, i pominąwszy te, w których nie robi się muzyki lub jest kiepska, mamy olbrzymią ilość znanych i lubianych kompozycji, które można by prezentować w rozmaitych, wesołych interpretacjach. A tu na 2 godziny muzyki: 1/4 czasu to biesiadne utwory żydowskie. To gdzie ja mieszkam? To już polskich było dużo mniej, a gdzie reszta świata?
win
ogladałam program ostani ,ktory sie odbyl w Krakowie dla mnie poziom sie obnizyl o50% utwory zydowskie, jakas denna orkiestra podwórkowa kabaret ponizej krytyki-zachowanie prowadzacego,wysmiewanie artystow -żenada skaczacy po scenie dyrygent-kto im tak kazal sie zachowywac!!!poprzednie odcinki miały klase i inteligenty dowcip z przyjemnoscia sie ogladało tamte programy lecz nowa wersja dla mnie- żenada