Widok

Walentynki

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
WALENTYNKI 2008Serdecznie zapraszamy na romantyczny wieczórw kinie Silver ScreenPremierowo zagramy dwie komedie romantyczne:„Rozmowy nocą” i ” P.S. Kocham Cię”Czekają na Państwa liczne atrakcje:- Konkursy, w których wygrać będzie można między innymi: bilety do kina, filmy dvdi kupony na walentynkowe przysmakiPierwszych 100 par otrzyma różei drobne upominki.Zapraszamy ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

14 luty

Byłam zaskoczona tymi konkursami w Silver Screen'ie bardzo mi się to podobało... szczególnie jak braliśmy w jednym udział (ja i mój chłopak) musieliśmy całować się przez 30 sekund i dzięki temu wygraliśmy Film na DvD. To było śmieszne a zarazem bardzo fajne doświadczenie całować się przy tak dużej publiczności :) te "wyjątkowe" walentynki na pewno zostaną nam na długo w pamięci i będziemy je wspominać z uśmiechem :) taka mała rzecz a jak cieszy :)
Podobno w sieci mają być jakieś zdjęcia z tej imprezki;) tylko gdzie i kiedy? Jak ktoś wie, to proszę pisać :)
Pozdrawiam:)

Walentynki

WALENTYNKI 2008Serdecznie zapraszamy na romantyczny wieczórw kinie Silver ScreenPremierowo zagramy dwie komedie romantyczne:„Rozmowy nocą” i ” P.S. Kocham Cię”Czekają na Państwa liczne atrakcje:- Konkursy, w których wygrać będzie można między innymi: bilety do kina, filmy dvdi kupony na walentynkowe przysmakiPierwszych 100 par otrzyma różei drobne upominki.Zapraszamy ...
więcej
do góry