Widok
Wałęsa - Historia wesoła,a ogromnie przez to smutna
Opinie do spektaklu: Wałęsa - Historia wesoła,a ogromnie przez to smutna.
Reżyseria: Michał ZadaraScenografia: Magdalena MusiałDźwięki: Jan Suświłło i Rafał ChristaChoreografia: Tomasz WygodaKostiumy: Joanna Julia KornackaKierownik produkcji: Celina Zboromirska - Bieńczak, Jerzy GutarowskiAsystent reżysera: Ewa SiwekInspicjent: Joanna JanuszewskaSufler: Katarzyna WołodźkoGrają: Karolina Adamczyk, Magdalena Boć, Małgorzata Brajner, Arkadiusz Brykalski, ...
Przejdź do spektaklu.
Reżyseria: Michał ZadaraScenografia: Magdalena MusiałDźwięki: Jan Suświłło i Rafał ChristaChoreografia: Tomasz WygodaKostiumy: Joanna Julia KornackaKierownik produkcji: Celina Zboromirska - Bieńczak, Jerzy GutarowskiAsystent reżysera: Ewa SiwekInspicjent: Joanna JanuszewskaSufler: Katarzyna WołodźkoGrają: Karolina Adamczyk, Magdalena Boć, Małgorzata Brajner, Arkadiusz Brykalski, ...
Przejdź do spektaklu.
Demirski + dramaturg = ha, ha, ha
Pawe Demirski to niestety jeszcze tylko duży chłopczyk, który tak naprawdę nie doczytał historii Polski i długo jeszcze musi uczyć. Co ty chłopie wiesz o Wałęsie i tamtych czasach.
Najlepiej pisz bajki dla dzieci a nie bierz się za tak trudne tematy młodzieńcze.
Byłem na premierze - pozostało rozczarowanie i jedno tylko stwierdzenie - strata czasu i pieniędzy.
Najlepiej pisz bajki dla dzieci a nie bierz się za tak trudne tematy młodzieńcze.
Byłem na premierze - pozostało rozczarowanie i jedno tylko stwierdzenie - strata czasu i pieniędzy.
lukrowanie w dobrym stylu
Mój problem polega na tym , ze jako pokolenie duzo młodsze mam humorystyczny obraz Wałęsy-wąsacza od pomyłek gramtycznych.Jasne bohater, jasne solidarność ale mi sie kojarzy z 'nie chcem...'
O spektaklu: fantastycznie zagrany, fantastycznie pomyslana scenografia, odpowiednie dawki humoru i emocji...troche przydlugi ale historia do krótkich nie nalezy...
O spektaklu: fantastycznie zagrany, fantastycznie pomyslana scenografia, odpowiednie dawki humoru i emocji...troche przydlugi ale historia do krótkich nie nalezy...
Coś o sztuce
Sztuka zagrana z ogromną dynamiką i zaangażowaniem.
To wspaniałe, że młodzi chcą wracać do historii, ktora kołem się toczy...
Mam tylko drobne zarzuty do akustyka, ktory trochę zagłuszał śpiew.
Muzyka - świetna.
Byłam w 1980 pod bramą stoczni i uważam, że zarówno autor, jak i reżyser mają świetny dystans do tych wydarzeń.
Tak trzymać!
To wspaniałe, że młodzi chcą wracać do historii, ktora kołem się toczy...
Mam tylko drobne zarzuty do akustyka, ktory trochę zagłuszał śpiew.
Muzyka - świetna.
Byłam w 1980 pod bramą stoczni i uważam, że zarówno autor, jak i reżyser mają świetny dystans do tych wydarzeń.
Tak trzymać!