Widok

Wandale pobazgrali całą burtę pociągu

Wandale zabazgrali całą burtę pociągu SKM w ostatnich dniach. Pozwólcie, że bez zdjęcia bo ten widok to jest po prostu przerażający. Niestety taki pociąg wyruszył w kurs. Gdzie jest policja ja się pytam. Jakie działania podejmuje SKM na rzecz tego by takich patologicznych zachowań nie było? To jest nieprawdopodobne by na taką skale zniszczyć pociąg SKM, gdzie Ci bandyci zdążyli tę burtę ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od pilnowania kolei są podstarzali sierżanci SOK.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skm

Powiem krótko piszecie pobazgrane pociągi a gdzie są sokiści ochrona łażą w dzień a w nocy śpią bo ja ich w nocy jak jechałem niewidzialem ale cóż jaka ponktolalnosc i jakie skm składy wraku taka ochrona to niech maluja
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie

I skoro można kupić owce za tysiące złotych i podatnicy dalej głosują na Ole no to nie ma się co dziwić
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Spokojnie

Akurat pkp skm szybko ogarnia mycie składów. Są pokryte specjalną powłoką anty grafitti, więc to chwila. Taki pomazany skład jeździł maks jeden dzień.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeżeli można bezkarnie w biały dzień wyciąć w godzinę ponad 100 drzew i nikt nic nie widział, nie słyszał, policja bezradna, sprawcy bezkarni itd...itd...to pomalowanie wagonu naprawdę nie jest w tym kontekście problemem.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1

Domniemam.

To napeqno nie wandale a artyści i jednocześnie wysłannicy xx przedsiębiorcy wygrywającego przetarg na czyszczenie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10
do góry